Ραγίζει καρδιές: Η αφοσίωση του πατέρα της Ευδοκίας και η τραγική απώλεια της καταιγίδας

Δείτε τη σπαρακτική ιστορία της Ευδοκίας, που χάθηκε στη φονική καταιγίδα του Ιανού. Η ακλόνητη αφοσίωση του πατέρα της και η αναζήτηση απαντήσεων.

Ραγίζει καρδιές: Η αφοσίωση του πατέρα της Ευδοκίας και η τραγική απώλεια της καταιγίδας>

Περιεχόμενα

  1. Σπαράζει η καρδιά: Η μητέρα της Ευδοκίας χάθηκε στη φονική καταιγίδα του Ιανού
  2. Ραγίζει καρδιές: Η μητέρα της Ευδοκίας χάθηκε στη θανατηφόρα καταιγίδα

Σπαράζει η καρδιά: Η μητέρα της Ευδοκίας χάθηκε στη φονική καταιγίδα του Ιανού

.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της Ευδοκίας, η ακλόνητη αφοσίωση του πατέρα της οποίας τον οδήγησε να την περιμένει κάθε βράδυ, μέχρι που τελικά ξεκίνησε ένα ταξίδι για να τη «συναντήσει».

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η καταστροφική καταιγίδα Ιανός πήρε μακριά την Ευδοκία, καθώς παρέσυρε το αυτοκίνητό της ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά. Παρά την εξαήμερη κινητοποίηση αναζήτησης, οι ελπίδες εξανεμίστηκαν όταν βρέθηκαν ίχνη της 43χρονης γυναίκας.

Ακολουθήστε την Κατερίνα Σουλιώτη και την ομάδα «Αλήθειες με τη Ζήνα» που επισκέπτονται το Μουζάκι Καρδίτσας για να μιλήσουν με τη μητέρα της Ευδοκίας, η οποία συνεχίζει να παλεύει για τη μνήμη του παιδιού της.

Ραγίζει καρδιές: Ιανός: Η μητέρα της Ευδοκίας χάθηκε στη θανατηφόρα καταιγίδα.

Ραγίζει καρδιές: Η μητέρα της Ευδοκίας χάθηκε στη θανατηφόρα καταιγίδα

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η φονική καταιγίδα Janus προκάλεσε χάος, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά της, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου της Ευδοκίας. Εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το φαρμακείο όπου εργαζόταν.

Για έξι αγωνιώδεις ημέρες, υπήρξε μια τεράστια προσπάθεια αναζήτησης με την ελπίδα να βρεθεί ζωντανή. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Zina» συμμετείχε στενά στην αναζήτηση από την αρχή.

Δυστυχώς, η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Γιώργο Καραϊβάνη, όταν ανακαλύφθηκαν ίχνη της 43χρονης γυναίκας.

«Ο πατέρας της δεν μπορούσε να το χειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από μερικούς μήνες, πήγε να τη «συναντήσει»…».

Η Κατερίνα Σουλιώτη και το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξίδεψαν στο Μουζάκι Καρδίτσας για να μιλήσουν με τη μητέρα της Ευδοκίας. Εκείνη δίνει ακόμα τη δική της μάχη για να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της παιδιού.

To top