Ρεγγίνα Μακέντου: «Ποτέ δεν ντράπηκα να δημοσιοποιήσω την ινσουλίνη μου»

Η Regina Makedou μοιράζεται το ταξίδι της με τον διαβήτη τύπου 1 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλει να ενθαρρύνει τους άλλους να αναζητούν την κατάλληλη φροντίδα, να μαθαίνουν για την ασθένεια και να ζουν ανοιχτά με αυτήν.

Ρεγγίνα Μακέντου: «Ποτέ δεν ντράπηκα να δημοσιοποιήσω την ινσουλίνη μου»>

Περιεχόμενα

  1. Ρεγγίνα Μακέντου για τον διαβήτη: «Ποτέ δεν ντράπηκα να δημοσιοποιήσω την ινσουλίνη μου»
  2. Το ταξίδι της Ρεγγίνας στον διαβήτη
  3. Ευχαριστώ, Γιώργο!

Η Ρεγγίνα Μακέντου, γνωστή προσωπικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση σχετικά με την εμπειρία της με τον διαβήτη τύπου 1. Ανοίχτηκε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και για το πώς κατάφερε να ζήσει με αυτόν.

Με την «επετειακή» ανάρτησή της, θέλησε να εμπνεύσει τους άλλους και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τον γιατρό της και όσους την υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της ως διαβητική και καρκινοπαθής. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Ρεγγίνας και το μήνυμα ελπίδας που έστειλε.

Ρεγγίνα Μακέντου για τον διαβήτη: «Ποτέ δεν ντράπηκα να δημοσιοποιήσω την ινσουλίνη μου»

Η Ρεγγίνα Μακέντου, επιζήσασα από τον καρκίνο, μοιράστηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εμπειρία της να ζει με διαβήτη τύπου 1 τα τελευταία έξι χρόνια.

Παρά τις προκλήσεις της διαχείρισης της νόσου, η Ρεγγίνα δεν ντράπηκε ποτέ για τον διαβήτη της και ήταν πάντα ανοιχτή στο να παίρνει ινσουλίνη δημοσίως.

Το ταξίδι της Ρεγγίνας στον διαβήτη

Στις 8 Απριλίου, πριν από έξι χρόνια, η Ρεγγίνα διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 και από τότε έχει αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις, όπως μετρήσεις, ινσουλίνη, υπογλυκαιμία, υψηλά σάκχαρα, εναλλαγές στη διάθεση, κόπωση και ζάλη.

Παρά τις δυσκολίες αυτές, πιστεύει ότι ο διαβήτης είναι διαχειρίσιμος και ενθαρρύνει τους άλλους να βρουν έναν γιατρό που κατανοεί την ασθένεια και δεν είναι 20 χρόνια πίσω στις γνώσεις του.

Ευχαριστώ, Γιώργο!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ της Ρεγγίνας πηγαίνει στον γιατρό της, τον Γεώργιο Τσούτσα, ο οποίος την εκπαίδευσε και την υποστήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας της για τον διαβήτη και τον καρκίνο.

Με την καθοδήγησή του, έμαθε να ζει με την ασθένεια και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Η Ρεγγίνα ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να αγκαλιάσουν τις προκλήσεις της υγείας τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτές.

To top