Σάκης Αρναούτογλου: Πρόγνωση βροχών και καταιγίδων στην Ελλάδα

Λάβετε την τελευταία ενημέρωση για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου. Αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες στη Νοτιοδυτική Ελλάδα και αστάθεια για πολλές ημέρες.

Σάκης Αρναούτογλου: Πρόγνωση βροχών και καταιγίδων στην Ελλάδα>

Περιεχόμενα

  1. Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες
  2. Λεπτομερής πρόγνωση καιρού για διάφορες περιοχές
  3. Προβλέψεις καιρού για Αττική και Θεσσαλονίκη

Ετοιμαστείτε για μια ασταθή καιρική εβδομάδα, καθώς ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει καταιγίδες και βροχές για την Ελλάδα.

Τα πρώτα σημάδια των φαινομένων θα εμφανιστούν στα νοτιοδυτικά και σταδιακά θα εξαπλωθούν σε όλη τη χώρα, φτάνοντας στην κορύφωσή τους την Τετάρτη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτική πρόγνωση των καιρικών συνθηκών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από την Τρίτη έως το Σάββατο.

Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, η Ελλάδα θα παρουσιάσει αστάθεια στον καιρό για αρκετές ημέρες λόγω της παρουσίας καταιγίδων και βροχών.

Αρχικά, τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη νοτιοδυτική Ελλάδα, ενώ σταδιακά οι νεφώσεις θα μετακινηθούν προς τα δυτικά, με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχές στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Στην Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν επίσης βροχές, καταιγίδες και βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Λεπτομερής πρόγνωση καιρού για διάφορες περιοχές

Την Τετάρτη αναμένεται άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και βροχοπτώσεις στις κεντρικές, βόρειες και δυτικές περιοχές της Ελλάδας.

Την Πέμπτη οι βροχές θα διατηρηθούν στη βορειοανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο το απόγευμα. Την Παρασκευή, ενώ στα νότια νησιά της Ελλάδας θα επικρατήσει ο πιο άστατος καιρός, στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός. Ωστόσο, το Σάββατο, την ηλιοφάνεια το πρωί θα ακολουθήσει ένα πέρασμα από βροχές και καταιγίδες.

Προβλέψεις καιρού για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, το πρωί θα σχηματιστούν νεφώσεις και από το μεσημέρι και μετά αναμένονται βροχές, με νέες βροχές το βράδυ, κυρίως στα νοτιοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Εν τω μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις, με βροχές να αναμένονται το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

To top