Σκάνδαλο σατυρικού ιερέα: Αποκαλύφθηκαν σοκαριστικά χυδαία μηνύματα σε 12χρονο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για έναν σατυρικό ιερέα που έστελνε ρητά μηνύματα σε 12χρονη, προκαλώντας οργή. Έρευνα σε εξέλιξη για πιθανά επιπλέον θύματα.

Σκάνδαλο σατυρικού ιερέα: Αποκαλύφθηκαν σοκαριστικά χυδαία μηνύματα σε 12χρονο>

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας ιερέας-σατύρος ομολογεί ότι έστειλε ρητά μηνύματα σε ένα 12χρονο παιδί, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για λάθος που προοριζόταν για ενήλικα.

Η σοκαρισμένη αντίδραση του παιδιού και η συνεχιζόμενη έρευνα για πιθανά επιπλέον θύματα τροφοδοτούν την οργή.

Σοκ από τις αποκαλύψεις για τα χυδαία μηνύματα του σατυρικού ιερέα σε μια 12χρονη.

Σοκ από τις αποκαλύψεις για τα χυδαία μηνύματα του σατυρικού ιερέα σε μια 12χρονη

Ανησυχητικές λεπτομέρειες προέκυψαν σχετικά με τη δράση ενός σατυρικού ιερέα από την Ερμιονίδα, ο οποίος έστειλε ρητά μηνύματα σε ένα 12χρονο παιδί. Οι σοκαριστικές δηλώσεις του ιερέα έχουν προκαλέσει ευρεία οργή.

«Νόμιζα ότι το έστειλα σε έναν ενήλικα με τον οποίο έκανα διαδικτυακό σεξ». «Νόμιζα ότι το έστειλα σε έναν ενήλικα με τον οποίο έκανα διαδικτυακό σεξ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Mega, ο 40χρονος ιερέας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα μηνύματα που έστειλε στο νεαρό αγόρι, ισχυριζόμενος ότι κατά λάθος πίστευε ότι επικοινωνούσε με άλλον ενήλικα που συναινούσε.

«Δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ με ανηλίκους, εκτός από αυτή την περίπτωση, η οποία ήταν ένα λάθος. Νόμιζα ότι είχα στείλει το μήνυμα σε έναν άλλο ενήλικα που έχει το ίδιο όνομα. Συμμετείχα σε διαδικτυακές σεξουαλικές δραστηριότητες με τον ενήλικα τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Είχα παρόμοιες αλληλεπιδράσεις με άλλους ενήλικες, αλλά δεν είχα ποτέ σωματική επαφή με κανέναν», εξήγησε ο ιερέας μέσω του δικηγόρου του.

«Έκανα διαδικτυακό σεξ». «Έκανα διαδικτυακό σεξ»

Όταν το σαστισμένο νεαρό αγόρι ρώτησε τον ιερέα, αμφισβητώντας τη γνησιότητα των μηνυμάτων και υποψιαζόμενο ότι ο λογαριασμός του είχε παραβιαστεί, ο ιερέας συνέχισε τη ρηξικέλευθη συμπεριφορά του στέλνοντας ένα ηχητικό μήνυμα στο παιδί, ρωτώντας αν του άρεσε. «Το παιδί ήταν σε σοκ,»

«Ο γιος μου ήταν εντελώς σοκαρισμένος. Δεν περίμενε ποτέ τέτοιες ενέργειες από κάποιον που εμπιστευόταν. Φοβήθηκε επειδή το βίντεο ανέφερε το όνομά του, γεγονός που του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ήταν εντελώς αηδιασμένος από την όλη διαδικασία.

Στην αρχή, ο γιος μου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν ο ιερέας και ρώτησε: «Πάτερ, τι συμβαίνει; Έχει παραβιαστεί ο λογαριασμός σας; Αλλά ο ιερέας απαντούσε επίμονα με άσεμνα σχόλια», αφηγήθηκε η μητέρα του 12χρονου.

Διερεύνηση της πιθανότητας πρόσθετων θυμάτων. Διερεύνηση της πιθανότητας πρόσθετων θυμάτων

Η αστυνομία εξετάζει επί του παρόντος τα τρία κινητά τηλέφωνα και τον φορητό υπολογιστή του κληρικού για να διαπιστώσει αν έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά με άλλους ανηλίκους.

Επιπλέον, φέρεται ότι ο 40χρονος ιερέας έστειλε παρόμοιο βίντεο σε άλλον ανήλικο σε κοντινή περιοχή, ο οποίος ήταν αρχιμανδρίτης.

To top