Σοκαριστική Αποκάλυψη: Η παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία της Ρούλας Κορομηλά και οι αγώνες για την υγεία

Δείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη για την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά: την εμπειρία της κοντά στο θάνατο και τις επιπτώσεις των προβλημάτων υγείας της. Μάθετε περισσότερα από την αφήγηση της Μπέττυς Μαγγίρα από πρώτο χέρι.

Σοκαριστική Αποκάλυψη: Η παρ’ ολίγον θανατηφόρα εμπειρία της Ρούλας Κορομηλά και οι αγώνες για την υγεία>

Περιεχόμενα

  1. Αποκάλυψη-βόμβα για την παρουσιάστρια: «Η Ρούλα Κορομηλά παραλίγο να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»
  2. Μαγγίρα: Ρούλα Κορομηλά

Δείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη για την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά: παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η Ρούλα, τονίζοντας το ρόλο της δουλειάς της ως ισχυρό κίνητρο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Μάθετε περισσότερα για τα όσα αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα και παρακολουθήστε από πρώτο χέρι την αφήγησή της στην εκπομπή TV STARS. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Αποκάλυψη-βόμβα για την παρουσιάστρια: «Η Ρούλα Κορομηλά παραλίγο να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»

Ρούλα Κορομηλά: Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τα προβλήματα υγείας που ταλαιπώρησαν τη Ρούλα Κορομηλά και μοιράστηκε την εμπειρία της από αυτή την περίοδο.

Αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης φάσης της ζωής της, η δουλειά της ήταν κίνητρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ζει.

Μαγγίρα: Ρούλα Κορομηλά

«Αυτό που δεν γνώριζαν οι άνθρωποι που ήξεραν ότι η Ρούλα Κορομηλά είχε ένα αυτοάνοσο νόσημα είναι ότι η Ρούλα όντως παραλίγο να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μακροχρόνιες θεραπείες, οι οποίες αλλοίωσαν λίγο και την εικόνα της. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στην εκπομπή TV STARS, όπου δούλευε πάλι στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά, που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να πολεμήσει γιατί παραλίγο να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε κίνητρο να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

To top