Σοβαρή ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος άνδρας μαχαιρώνει τη σύζυγό του

Σοβαρή ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα: 90χρονος μαχαίρωσε τη γυναίκα του, νοσηλεύονται και οι δύο. Οι τραυματισμοί αναφέρθηκαν ως όχι σοβαροί. Άγνωστο κίνητρο.

Σοβαρή ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος άνδρας μαχαιρώνει τη σύζυγό του>

Περιεχόμενα

  1. Τρικάλων: Σοβαρή ενδοοικογενειακή βία
  2. Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: 90χρονος μαχαίρωσε τη γυναίκα του στα Τρίκαλα

Τρικάλων: Σοβαρή ενδοοικογενειακή βία

Ένα θλιβερό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Καλαμπάκα στις 18 Μαΐου, καθώς ένας 90χρονος άνδρας μαχαίρωσε την 82χρονη σύζυγό του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τα τραύματα της γυναίκας, κυρίως στο κεφάλι, δεν φέρονται να είναι σοβαρά. Τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό αυτό παραμένουν άγνωστα.

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: 90χρονος μαχαίρωσε τη γυναίκα του στα Τρίκαλα

Ένα ανησυχητικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Ένας 90χρονος άνδρας μαχαίρωσε την 82χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμπάκας και αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο 90χρονος δέχθηκε επίσης ιατρική φροντίδα για μικροτραυματισμούς που προκλήθηκαν από το μαχαίρι.

Τα τραύματα που προκλήθηκαν στο κεφάλι της γυναίκας δεν φέρονται να είναι σοβαρά. Ωστόσο, το κίνητρο πίσω από το περιστατικό παραμένει άγνωστο προς το παρόν.

Σοβαρή ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος άνδρας μαχαιρώνει τη σύζυγό του
To top