Συγκλονιστική αυτοάνοση αποκάλυψη: Κατηγορούμενος στην υπόθεση της Πάτρας

Κατηγορούμενος στην υπόθεση της Πάτρας: Συγκλονιστική αυτοάνοση αποκάλυψη. Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει σπάνια μετάλλαξη στην κ. Πισπιρίγου, ρίχνοντας φως στα τραγικά γεγονότα. Η κατηγορούμενη γυναίκα υποβάλλεται σε επείγουσες ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστική αυτοάνοση αποκάλυψη: Κατηγορούμενος στην υπόθεση της Πάτρας>

Περιεχόμενα

  1. «Βόμβα» ο Κούγιας αποκαλύπτει την αυτοάνοση πάθηση της Πισπιρίγου
  2. Αποκάλυψη της τραγικής ανάπτυξης και της ασυνειδησίας
  3. Ιατρικές εξετάσεις για τους κατηγορούμενους

Ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει βόμβα: Πάτρας αποκαλύπτει την αυτοάνοση σχέση με το θάνατο των παιδιών. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγου αποκαλύπτει τη σπάνια μετάλλαξη, τον λύκο, προκαλώντας περαιτέρω εξετάσεις και αποκαλύπτοντας αμέλεια.

Η κατηγορούμενη γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο για επείγουσες ιατρικές εξετάσεις.

«Βόμβα» ο Κούγιας αποκαλύπτει την αυτοάνοση πάθηση της Πισπιρίγου

«Η αυτοανοσία της μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της», αποκάλυψε αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας σχετικά με την κατηγορούμενη στην υπόθεση των νεκρών μωρών της Πάτρας.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγου πάσχει από μια σπάνια μετάλλαξη ενός οξύμωρου γονιδίου και συγκεκριμένα από λύκο, ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Αποκάλυψη της τραγικής ανάπτυξης και της ασυνειδησίας

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την εισαγωγή της Πισπιρίγου στο νοσοκομείο και τη σημασία της κατάστασής της.

Τόνισε ότι οι έγκαιρες εξετάσεις θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την τραγική κατάληξη και επισήμανε την αμέλεια ορισμένων ιατροδικαστών που την κατηγόρησαν βιαστικά με βάση ανεπαρκή στοιχεία και φωτογραφίες.

Ιατρικές εξετάσεις για τους κατηγορούμενους

Μετά τη νοσηλεία της, η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο των τριών κοριτσιών της, οδηγήθηκε στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» υπό φρούρηση.

Θα πραγματοποιηθούν επείγουσες ιατρικές εκτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης γαστροσκόπησης, για να διαπιστωθεί η κατάστασή της. Παραμένει αβέβαιο αν θα παραμείνει στο νοσοκομείο ή θα επιστρέψει στη φυλακή.

To top