Συγκλονιστικό βίντεο: Ηλικιωμένη γυναίκα πετάχτηκε στον αέρα σε θανατηφόρο παρασυρμό

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο με μια ηλικιωμένη γυναίκα να πετιέται στον αέρα σε μια θανατηφόρα παράσυρση. Δείτε τώρα!

Συγκλονιστικό βίντεο: Ηλικιωμένη γυναίκα πετάχτηκε στον αέρα σε θανατηφόρο παρασυρμό>

Σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει τη θανατηφόρα παρασύρση ηλικιωμένης γυναίκας καθώς την πετάνε στον αέρα. Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του MEGA για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια.

Συγκλονιστικό βίντεο: Ηλικιωμένη γυναίκα πετάχτηκε στον αέρα σε θανατηφόρο παρασύρσιμο

Το Mega παρουσίασε πρόσφατα ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα στη Νίκαια.

Το βίντεο παρουσιάζει ένα ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νίκαια, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής στην οδό Grigoriu Lambraki.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχαν καθορισμένες διαβάσεις πεζών ή φωτεινοί σηματοδότες.

Τραγική ειρωνεία, ο οδηγός δεν πρόσεξε την ηλικιωμένη γυναίκα και συγκρούστηκε μαζί της, με αποτέλεσμα την ισχυρή σύγκρουση που έστειλε το σώμα της να πετάξει στον αέρα και να προσγειωθεί αρκετά μέτρα μακριά.

Τα συγκλονιστικά πλάνα καταγράφουν τη σπαρακτική στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης, καθώς η γυναίκα αφήνει την τελευταία της πνοή στο αδυσώπητο οδόστρωμα.

Για να παρακολουθήσετε το συγκλονιστικό γεγονός, παρακαλούμε δείτε το παρακάτω βίντεο.

To top