Συναρπαστική στιγμή: Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Πιάστε τη μαγευτική στιγμή: Σία Κοσιώνη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της αποκαλυπτικής τους συνέντευξης στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις κυβερνητικές προκλήσεις και άλλα συζήτησε ο πρωθυπουργός.

Συναρπαστική στιγμή: Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου>

Δείτε την καυτή στιγμή: Σία Κοσιώνη φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συνέντευξής τους στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο πρωθυπουργός μοιράζεται απόψεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση και τη συζήτησή του με τον Ερντογάν. Μείνετε συντονισμένοι για το αποκαλυπτικό τμήμα απόψε!.

Συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σία Κοσιώνη στο Μέγαρο Μαξίμου

Δείτε τη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συναρπαστική στιγμή: Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός μιλάει για την πρόσφατη συνάντησή του με τον Ερντογάν, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση. Η Σία Κοσιώνη μοιράζεται μια μικρή γεύση στο Instagram, υποσχόμενη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ απόψε.

To top