Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία επιβατών του μετρό στην Αθήνα

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του 22χρονου που λήστεψε επιβάτες του μετρό στην Αθήνα. Επικοινωνήστε με τις αρχές για πληροφορίες. Η ανωνυμία είναι εγγυημένη.

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία επιβατών του μετρό στην Αθήνα>

Περιεχόμενα

  1. Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία σε σταθμούς του μετρό της Αθήνας
  2. EL.AS. Δήλωση για τη σύλληψη

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες ενός 22χρονου που λήστευε ανυποψίαστους πολίτες σε σταθμούς του μετρό στην Αθήνα.

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία σε σταθμούς του μετρό της Αθήνας

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες ενός 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μαζί με έναν 15χρονο συνεργό του λήστευαν ανυποψίαστους πολίτες σε σταθμούς του μετρό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς είναι ο JASEM Fouad του Αμπάς και της Ουάρντα, που γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2001 στην Αθήνα και είναι ιρανικής καταγωγής. Είναι κάτοικος Γαλατσίου Αττικής.

EL.AS. Δήλωση για τη σύλληψη

Μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του συλληφθέντα.

Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στη διευκόλυνση της αξίωσης της Πολιτείας για την τιμωρία των αδικημάτων που διαπράχθηκαν. Αποσκοπεί επίσης στη διερεύνηση της εμπλοκής του άνδρα και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων σε βάρος ανηλίκων ή νέων που είναι ευάλωτοι σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν τις έχουν ακόμη καταγγείλει.

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία επιβατών του μετρό στην Αθήνα

Οι πολίτες που έχουν σχετικές πληροφορίες καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας στο τηλέφωνο 210-5612818 ή με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στο τηλέφωνο 210-6411111. Η ανωνυμία και η εμπιστευτικότητα είναι εγγυημένες.

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία επιβατών του μετρό στην Αθήνα

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση ισχύει έως τις 6 Οκτωβρίου 2023, μετά την παρέλευση της οποίας δεν επιτρέπεται η διατήρηση ή η αναπαραγωγή της δημοσίευσης των πληροφοριών και αντίκειται στο νόμο.

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία επιβατών του μετρό στην Αθήνα
To top