Συνελήφθη άνδρας στην Πρέβεζα για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγής συζύγου και παιδιού

Ένας 41χρονος συνελήφθη στην Πρέβεζα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού προσπάθησε να ρίξει την εν διαστάσει σύζυγό του και το παιδί του σε χαράδρα.

Συνελήφθη άνδρας στην Πρέβεζα για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγής συζύγου και παιδιού>

Περιεχόμενα

  1. Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απαγωγή και ενδοοικογενειακή βία στην Πρέβεζα
  2. Κατηγορίες σε βάρος του 41χρονου άνδρα

Ένας 41χρονος συνελήφθη στην Πρέβεζα για απόπειρα δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του και του 2χρονου παιδιού του, ρίχνοντάς τα σε χαράδρα.

Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απαγωγή και ενδοοικογενειακή βία στην Πρέβεζα

Ένας 41χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, αφού επιχείρησε να ρίξει την εν διαστάσει σύζυγό του και το δίχρονο παιδί τους σε χαράδρα.

Ο δράστης φόρτωσε την 36χρονη σύζυγό του και το βρέφος τους από τα Ιωάννινα στο αυτοκίνητό του παρά τη θέλησή της, με προορισμό τοποθεσία της Πρέβεζας.

Στη συνέχεια προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε μια χαράδρα, αλλά η πυκνή βλάστηση ακινητοποίησε το όχημα.

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και οι γονείς και το παιδί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας για προανάκριση.

Κατηγορίες σε βάρος του 41χρονου άνδρα

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απαγωγή και ενδοοικογενειακή βία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας για τα περαιτέρω.

To top