Τα εγγόνια της Ντόρας Μπακογιάννη ετοιμάζουν τούρτα έκπληξη για τα 69α γενέθλιά της

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, γιόρτασε τα 69α γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μια τούρτα-έκπληξη εμπνευσμένη από το TikTok από τα εγγόνια της.

Τα εγγόνια της Ντόρας Μπακογιάννη ετοιμάζουν τούρτα έκπληξη για τα 69α γενέθλιά της>

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, γιόρτασε τα 69α γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα γεμάτη μαντινάδες και χαμόγελα.

Τα εγγόνια της ετοίμασαν μια τούρτα-έκπληξη με αφιέρωση σε μαντινάδα εμπνευσμένη από το TikTok, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιορτάζει τα γενέθλιά της με την τούρτα-έκπληξη των εγγονών της

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε 69 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα της πρόσωπα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα γεμάτη μαντινάδες και πολλά χαμόγελα.

Τα εγγόνια της ετοίμασαν μια τούρτα έκπληξη με αφιέρωση μαντινάδας που έγραφε: «Πώς σε φωνάζουν γιαγιά αυτό δεν είναι τίποτα. Ότι πηδάς στο Tik Tok αυτό είναι το δράμα». Η Μπακογιάννη μοιράστηκε την τούρτα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις ευχές που δέχτηκε.

To top