Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

Αγία Μαρίνα: Μαρίνα: Η μαρτυρία του Πάνου Σταθακόπουλου για την επιβίωση και τη λύτρωση

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου>

Περιεχόμενα

 1. μια μαρτυρία του Πάνου Σταθακόπουλου: «Η Αγία Μαρίνα με έσωσε δύο φορές από το θάνατο»
 2. Η μαρτυρία του Πάνου Σταθακόπουλου
 3. Τι αναμνήσεις έχετε από την παιδική σας ηλικία;
 4. Πώς αποφασίσατε να φοιτήσετε σε ιερατική σχολή και τι αποκομίσατε από αυτή;
 5. Έχετε δηλώσει ότι οι γονείς σας ήταν αντίθετοι στο να γίνετε ηθοποιός. Πότε αποδέχτηκαν την επιλογή σας;
 6. Τα πρώτα χρόνια που ήρθατε στην Αθήνα δουλεύατε ως μικροπωλητής για να τα βγάλετε πέρα οικονομικά, ενώ παράλληλα σπουδάζατε θέατρο. Δύσκολοι καιροί;
 7. Φέτος πρωταγωνιστείτε στη σειρά του Mega «Συνθέτες από τα Τίρανα». Περιμένατε να έχει τέτοια επιτυχία;
 8. Θα ήθελα να αναφέρω την πίστη σας στον Θεό και δύο θαύματα που ζήσατε καθώς είχατε σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Θα μας πείτε τι συνέβη, καθώς και για την προστάτιδά σας, την Αγία Μαρίνα;
 9. Ήρθατε αντιμέτωποι με τον θάνατο. Σας τρομάζει;
 10. Ο Πάνος Σταθακόπουλος και το θέατρο
 11. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στην επιτυχημένη παράσταση στην οποία πρωταγωνιστείτε, τον «Αρκά», στον «Ελληνικό Κόσμο». Οι εντυπώσεις σας μέχρι στιγμής;

«Η Αγία Μαρίνα με έσωσε δύο φορές από το θάνατο»: Ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο αγαπημένος Έλληνας κωμικός, μοιράζεται την αξιοσημείωτη διαδρομή του από μια δύσκολη παιδική ηλικία μέχρι να γίνει ηθοποιός.

Μέσα από μια συνέντευξη, αποκαλύπτει πώς η Αγία Μαρίνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, σώζοντάς τον από ατυχήματα που απειλούσαν τη ζωή του. Παρά το ταπεινό του ξεκίνημα και τις αρχικές αντιδράσεις των γονιών του, ο Σταθακόπουλος ακολούθησε το πάθος του για την υποκριτική, κερδίζοντας τελικά τόσο την οικογένειά του όσο και το ελληνικό κοινό.

Ελάτε μαζί του καθώς μοιράζεται την εμπνευσμένη ιστορία του για την ανθεκτικότητα και την πίστη.

μια μαρτυρία του Πάνου Σταθακόπουλου: «Η Αγία Μαρίνα με έσωσε δύο φορές από το θάνατο»

Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος είναι ένας από τους αγαπημένους κωμικούς της Ελλάδας και το ελληνικό κοινό τον αγαπάει πολύ, καθώς είναι ένας απλός και προσιτός άνθρωπος.

Πέρυσι τον απολαύσαμε στη μικρή οθόνη στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που σημείωσε επιτυχία τηλεθέασης, ενώ θεατρικά βρέθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» όπου πρωταγωνίστησε με πολλούς ηθοποιούς στο ξεκαρδιστικό έργο «Εκτός ελέγχου» του Αρκά.

Η μαρτυρία του Πάνου Σταθακόπουλου

Ακολουθεί η συνέντευξη του Πάνου Σταθακόπουλου.

Τι αναμνήσεις έχετε από την παιδική σας ηλικία;

Γεννήθηκα στην Αμαλιάδα, πολύ κοντά στην Αρχαία Ήλιδα. Το χωριό μου ονομάζεται Άγιος Δημήτριος. Έμεινα στο χωριό μου μέχρι τα 12 μου χρόνια, όταν τελείωσα το δημοτικό σχολείο….

Πώς αποφασίσατε να φοιτήσετε σε ιερατική σχολή και τι αποκομίσατε από αυτή;

Αφού τελείωσα το δημοτικό σχολείο, ο αδελφός μου έφευγε για την Αθήνα και ο εξάδελφός μου, στην ίδια ηλικία με μένα, έφευγε για τη σχολή της Πάτμου για να γίνει ιερέας….

Έχετε δηλώσει ότι οι γονείς σας ήταν αντίθετοι στο να γίνετε ηθοποιός. Πότε αποδέχτηκαν την επιλογή σας;

Οι γονείς μου ήταν αντίθετοι στο να γίνω ηθοποιός για συγκεκριμένους, λογικούς και βάσιμους λόγους. Τα χρόνια τότε ήταν εντελώς διαφορετικά….

Τα πρώτα χρόνια που ήρθατε στην Αθήνα δουλεύατε ως μικροπωλητής για να τα βγάλετε πέρα οικονομικά, ενώ παράλληλα σπουδάζατε θέατρο. Δύσκολοι καιροί;

Ναι, δύσκολες εποχές. Αλλά ήταν τέτοιο το πάθος μου για το θέατρο και ήμουν τόσο νέα που οι δυσκολίες μου έδωσαν τη δύναμη να παλέψω μόνη μου για τα όνειρά μου….

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

Φέτος πρωταγωνιστείτε στη σειρά του Mega «Συνθέτες από τα Τίρανα». Περιμένατε να έχει τέτοια επιτυχία;

Γνώρισα τον Μιχάλη Ρέππα στο σπίτι του Σακελλαρίου όταν ήμουν στο σχολείο. Στην πορεία είχα την τύχη να γνωρίσω τον Θανάση Παπαθανασίου και συνεργάστηκα μαζί τους σε πολλά έργα….

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

Θα ήθελα να αναφέρω την πίστη σας στον Θεό και δύο θαύματα που ζήσατε καθώς είχατε σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Θα μας πείτε τι συνέβη, καθώς και για την προστάτιδά σας, την Αγία Μαρίνα;

Γλίτωσα από βέβαιο θάνατο δύο φορές. Η μία ήταν στον αυτοκινητόδρομο όπου, χωρίς να καταλάβω πώς και γιατί, το αυτοκίνητο ανατράπηκε τρεις φορές και βγήκα σώος….

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

Ήρθατε αντιμέτωποι με τον θάνατο. Σας τρομάζει;

Η ζωή είναι ένα δώρο και ως δώρο την απολαμβάνω και την απολαμβάνω όσο καλύτερα μπορώ. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε η μόνη βεβαιότητα και το μόνο δεδομένο είναι ο θάνατος….

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

Ο Πάνος Σταθακόπουλος και το θέατρο

Σας πέρασε από το μυαλό μετά από χρόνια να ασχοληθείτε ενεργά με την Εκκλησία ως ιερέας; Είτε παντρεύεστε λίγο είτε παντρεύεστε λίγο….

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στην επιτυχημένη παράσταση στην οποία πρωταγωνιστείτε, τον «Αρκά», στον «Ελληνικό Κόσμο». Οι εντυπώσεις σας μέχρι στιγμής;

Στην παράσταση αυτή πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Arkas… Από την πρεμιέρα μέχρι σήμερα, αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι το κοινό κυμαίνεται από παιδιά ηλικίας μόλις επτά ετών….

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου

P. Σταθακόπουλος: Στάθακος: «Όταν ήρθα στην Αθήνα για να επιβιώσω έγινα πωλητής και είχα έναν πάγκο».

Τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας: Η μαρτυρία επιβίωσης του Πάνου Σταθακόπουλου
To top