Τελικός του MasterChef: Ο Νίκος Τράκας απαντά στον ισχυρισμό της Μαρίας Μπέη για τα οικογενειακά συγχαρητήρια

Δείτε τον τελικό του MasterChef, καθώς η Μαρία Μπέη διεκδικεί τη νίκη με 41 βαθμούς, ενώ ο Νίκος Τράκας συγκεντρώνει 40 βαθμούς. Μάθετε για τη μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα συγχαρητήρια των γονιών του Νίκου και την απάντησή του επί του θέματος.

Τελικός του MasterChef: Ο Νίκος Τράκας απαντά στον ισχυρισμό της Μαρίας Μπέη για τα οικογενειακά συγχαρητήρια>

Περιεχόμενα

  1. MasterChef Season Finale: Το ταξίδι του Νίκου Τράκα και της Maria Bey
  2. Η προοπτική της Maria Bey: Την συνεχάρησαν οι γονείς του Νίκου Τράκα;
  3. Απάντηση του Νίκου Τράκα: Απαντώντας στις παρατηρήσεις της Μαρίας Μπέη

Στο συναρπαστικό φινάλε του MasterChef, η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε νικήτρια, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς, με τον Νίκο Τράκα να ακολουθεί με 40 βαθμούς.

Μετά τη νίκη της, η Μαρία ασχολήθηκε με το αν οι γονείς του Νίκου της έδωσαν συγχαρητήρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να τους έπιασε η στιγμή. Ο Νίκος, ωστόσο, απάντησε, απορρίπτοντας κάθε σκόπιμη αβλεψία και εξηγώντας ότι η χαοτική ατμόσφαιρα μπορεί να οδήγησε στην παρεξήγηση. Και οι δύο διαγωνιζόμενοι εξέφρασαν ότι όλα ήταν φιλικά και γεμάτα από γνήσια γιορτή.

MasterChef Season Finale: Το ταξίδι του Νίκου Τράκα και της Maria Bey

Ο πολυαναμενόμενος τελικός της σεζόν του MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, προβάλλοντας την έντονη μάχη μεταξύ της Maria Bey και του Νίκου Τράκα, καθώς διεκδικούσαν την πολυπόθητη πρώτη θέση.

Η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε τελική νικήτρια, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακά 41 βαθμούς, ενώ ο Νίκος Τράκας ακολούθησε από κοντά με 40 βαθμούς.

Η προοπτική της Maria Bey: Την συνεχάρησαν οι γονείς του Νίκου Τράκα;

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά τη νίκη, η Μαρία Μπέη ρωτήθηκε αν οι γονείς του Νίκου Τράκα εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους. Η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια: «Όχι, αλλά πιστεύω ότι τους έπιασε η προσμονή και τα νεύρα.

Ήθελαν να είναι στο πλευρό του γιου τους και εγώ βιαζόμουν. Ίσως έχασαν την ευκαιρία να με συγχαρούν. Δεν νομίζω ότι ούτε οι γονείς μου έλαβαν συγχαρητήρια, καθώς ήμασταν όλοι βυθισμένοι στη στιγμή».

Απάντηση του Νίκου Τράκα: Απαντώντας στις παρατηρήσεις της Μαρίας Μπέη

Με αφορμή τα σχόλια της Μαρίας Μπέη, ο Νίκος Τράκας εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast#star το πρωί της Παρασκευής. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποια σκόπιμη αβλεψία. Ήταν μια χαοτική στιγμή.

Η Μαρία κρατούσε το τρόπαιο και βιαζόταν να το πάρει στα χέρια της. Ξέρω ότι οι γονείς μου πλησίασαν και συνεχάρησαν τα αδέρφια της Μαρίας και ο θείος μου και τα αδέρφια μου με συνεχάρησαν επίσης κανονικά. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά, χωρίς καμία εσκεμμένη ενέργεια».

To top