Θαύμα στην Αθήνα: Ο 11χρονος Μανώλης ξυπνάει μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Ο 11χρονος Μανώλης ξυπνάει και αναρρώνει ως εκ θαύματος μετά από ένα ατύχημα με το ποδήλατο. Η μητέρα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο προσωπικό της ΜΕΘ.

Θαύμα στην Αθήνα: Ο 11χρονος Μανώλης ξυπνάει μετά από ατύχημα με ποδήλατο>

Περιεχόμενα

  1. Θαύμα ζωής: Ο 11χρονος Μανώλης αναρρώνει μετά από ατύχημα με ποδήλατο
  2. Ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και ελπίδας

Θαύμα στην Αθήνα, καθώς ο 11χρονος Μανώλης, τραυματισμένος σε ατύχημα με ποδήλατο, ξυπνά και αναρρώνει. Η μητέρα του εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Το περιστατικό συνέβη στην Κάρπαθο, όπου ο Μανώλης έπεσε από το ποδήλατό του και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα για περίθαλψη. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του μοιράζεται τα θαυμαστά νέα και ευχαριστεί τους αφοσιωμένους γιατρούς και το προσωπικό που αγωνίστηκαν για την υγεία του παιδιού της.

Οι προσευχές εισακούστηκαν, ο Μανώλης είναι πλέον ξύπνιος και καλά στην υγεία του.

Θαύμα ζωής: Ο 11χρονος Μανώλης αναρρώνει μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Μια αξιοσημείωτη ιστορία εκτυλίσσεται στην Αθήνα, καθώς ο 11χρονος Μανώλης, ο οποίος υπέστη σοβαρά τραύματα από ατύχημα με ποδήλατο, ξύπνησε και είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της, η μητέρα του μοιράζεται τα νέα της ανάρρωσής του και ευχαριστεί τους αφοσιωμένους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ Αγλαΐα Κυριακού. Το περιστατικό συνέβη όταν ο Μανώλης έπεσε από το ποδήλατό του στα Πηγάδια της Καρπάθου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από το τοπικό νοσοκομείο στην Αθήνα για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Το ειλικρινές μήνυμα της μητέρας αναγνωρίζει τη δύναμη των προσευχών και αναγνωρίζει τις αταλάντευτες προσπάθειες των ιατρών που συμμετείχαν στη διάσωση του παιδιού της.

Ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και ελπίδας

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του Μανώλη εκφράζει την ειλικρινή της εκτίμηση σε όλους όσοι προσέφεραν τις προσευχές και την υποστήριξή τους.

Πανηγυρίζει για τη θαυματουργή αφύπνιση του γιου της και ευχαριστεί βαθιά τις αφοσιωμένες ομάδες υγείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού και στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου. Το μήνυμά της καταλήγει με ευλογίες και ευχές για το ιατρικό προσωπικό, συνοδευόμενες από ειλικρινή ευγνωμοσύνη για τον αδιάκοπο αγώνα τους να σώσουν τη ζωή του παιδιού της.

To top