Θαυματουργή ανάκαμψη: 11χρονο αγόρι ξυπνά από κώμα μετά από ατύχημα με ποδήλατο στην Κάρπαθο

Καλά νέα! 11χρονο αγόρι από την Κάρπαθο ξυπνά από το κώμα μετά από ατύχημα με ποδήλατο. Η μητέρα του μοιράζεται ειλικρινή ευγνωμοσύνη.

Θαυματουργή ανάκαμψη: 11χρονο αγόρι ξυπνά από κώμα μετά από ατύχημα με ποδήλατο στην Κάρπαθο>

Καλά νέα! Ένα 11χρονο αγόρι από την Κάρπαθο, που νοσηλευόταν σε κώμα μετά από ατύχημα με ποδήλατο, ξύπνησε και είναι καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του μοιράστηκε τη θετική ενημέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς και το προσωπικό που έδωσαν μάχη για την ανάρρωσή του.

Καλά νέα: 11χρονο αγόρι που έπεσε από το ποδήλατό του στην Κάρπαθο ξυπνάει από το κώμα.

Καλά νέα: 11χρονο αγόρι που έπεσε από το ποδήλατό του στην Κάρπαθο ξυπνάει από το κώμα

Αισιόδοξα είναι τα νέα σχετικά με την υγεία ενός 11χρονου αγοριού από την Κάρπαθο, το οποίο πρόσφατα τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε σε κώμα μετά από πτώση από το ποδήλατό του.

Η ανήσυχη μητέρα του βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τη θετική ενημέρωση ότι το παιδί της ξύπνησε και είναι καλά στην υγεία του.

Την περασμένη Δευτέρα (29 Μαΐου 2023), το 11χρονο αγόρι έκανε ποδήλατο όταν συνέβη το ατυχές ατύχημα.

Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, χρειάστηκε καταστολή και μεταφέρθηκε αεροπορικώς από την Κάρπαθο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του karpathiakanea.gr, η μητέρα του αγοριού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ακόλουθο μήνυμα.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς για τις προσευχές σας. Ο Θεός μας άκουσε και έκανε ένα θαύμα! Ο Μανώλης ξύπνησε και είναι καλά στην υγεία του.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους αφοσιωμένους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού και του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου, που αγωνίστηκαν ακατάπαυστα για το καλό του παιδιού μου. Εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας και ο Θεός να σας ευλογεί πάντα».

To top