Θεσσαλονίκη: Απίστευτο ταξίδι σωτηρίας ζωής για 19χρονη έγκυο γυναίκα

Δείτε το αξιοσημείωτο ταξίδι διάσωσης μιας 19χρονης εγκύου με επιπλοκές, καθώς η ΕΛΑΣ και η Αστυνομία Θεσσαλονίκης εξασφαλίζουν την ταχεία μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο ταξίδι σωτηρίας ζωής για 19χρονη έγκυο γυναίκα>

Περιεχόμενα

  1. Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας για 19χρονη έγκυο
  2. Θεσσαλονίκη: Ταξίδι σωτηρίας για μια περίπλοκη εγκυμοσύνη
  3. Αστυνομική συνοδεία και ρύθμιση της κυκλοφορίας
  4. Αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας για 19χρονη έγκυο

Μια 19χρονη έγκυος αντιμετώπισε επιπλοκές στην 26η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση μεταφορά της από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη.

Με συντονισμένες προσπάθειες από την ΕΛΑΣ και το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του ασθενοφόρου εξασφάλισε τη γρήγορη και ασφαλή άφιξη στο νοσοκομείο.

Δείτε τα βίντεο.

Θεσσαλονίκη: Ταξίδι σωτηρίας για μια περίπλοκη εγκυμοσύνη

Μια 19χρονη έγκυος γυναίκα αντιμετώπισε επιπλοκές στην 26η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, γεγονός που επέβαλε την επείγουσα μεταφορά της από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη.

Το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συντονίστηκε γρήγορα με τις ιατρικές ομάδες για να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές και γρήγορο ταξίδι.

Αστυνομική συνοδεία και ρύθμιση της κυκλοφορίας

Για να εξασφαλιστεί η ομαλή μεταφορά, τέσσερα περιπολικά, τέσσερις ομάδες ΔΙΑΣ και δύο ζεύγη της ομάδας ZETA συνόδευσαν το ασθενοφόρο από τα Μάλγαρα στο Ιπποκράτειο.

Η κυκλοφορία ρυθμίστηκε αποτελεσματικά κατά μήκος της διαδρομής, επιτρέποντας στο ασθενοφόρο να φτάσει στο νοσοκομείο αμέσως.

Αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο

Η πομπή εισήλθε στη Θεσσαλονίκη από τη δυτική είσοδο, παίρνοντας τη διαδρομή της 26ης Οκτωβρίου και προχωρώντας προς το Ιπποκράτειο μέσω της Εγνατίας.

Στην Αριστοτέλους, η πομπή πλοηγήθηκε κόντρα στην αντίθετη κίνηση για να εξοικονομήσει κάθε πολύτιμο λεπτό για την 19χρονη γυναίκα. Το Κέντρο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών παρακολουθούσε στενά την επιχείρηση, δίνοντας οδηγίες στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Όλη η διαδρομή από τα Μάλγαρα έως την Ιπποκράτους διήρκεσε μόλις 14 λεπτά.

Η μέλλουσα μητέρα, στους 6,5 μήνες της εγκυμοσύνης της, θα υποβληθεί σε τοκετό και το μωρό θα λάβει άμεση φροντίδα σε θερμοκοιτίδα λόγω των επιπλοκών.

Δείτε τα βίντεο.

To top