Θρίλερ στην Πάτρα: Το ξέσπασμα του δικηγόρου σε ζωντανή τηλεόραση

Επικρατεί χάος καθώς ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας επιτίθεται στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο σε ζωντανή μετάδοση για ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο. Δείτε τώρα το βίντεο.

Θρίλερ στην Πάτρα: Το ξέσπασμα του δικηγόρου σε ζωντανή τηλεόραση>

Σε πρόσφατο επεισόδιο του MEGA, προκλήθηκε χάος όταν ο νομικός σύμβουλος Αλέξης Κούγιας ήρθε αντιμέτωπος με τον παρουσιαστή Νίκο Ευαγγελάτο για τον χαρακτηρισμό ενός πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά του ως “αρσενικού Πισπιρίγκου”.

Ο κ. Κούγιας επέκρινε τον κ. Ευαγγελάτο ότι δηλητηριάζει το κοινό ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και τόνισε την ανάγκη να ενεργήσει σύμφωνα με το νόμο. Η τεταμένη ανταλλαγή απόψεων κλιμακώθηκε καθώς ο Κούγιας κατηγόρησε τον Ευαγγελάτο και την ομάδα του ότι παράγουν μεροληπτικές ιατροδικαστικές εκθέσεις και εκπομπές. Δείτε το βίντεο με την έντονη λογομαχία τους εδώ.

Θρίλερ στην Πάτρα: Κούγια στον Γρήγορο Λέοντα: “Βγαίνει η σκύλα!”. Θρίλερ στην Πάτρα: Κούγια στον Γρήγορο Λέοντα: “Βγαίνει η σκύλα!”

Χαμός στον αέρα του MEGA, όταν παρενέβη ο τελευταίος δικηγόρος της Ρούλας και νομικός σύμβουλος του Ομίλου στον οποίο ανήκει το MEGA -όπως φρόντισε να υπενθυμίσει στον δημοσιογράφο- Αλέξης Κούγιας, για μια φράση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η παρουσιάστρια του MEGA είχε περιγράψει νωρίτερα τον πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη ως “αρσενικό Πισπιρίνγκο”, γεγονός που εξόργισε τον δικηγόρο της.

Κούγιας εναντίον Ευαγγελάτου

Κούγιας: “Τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές.

Ευαγγελάτος: “Μην το ανοίξετε αυτό. Υπάρχει και η άλλη πλευρά…”.

Κούγιας: “Ποια είναι η άλλη πλευρά;”.

Ευαγγελάτος: Ευαγγελάτος: “Θα δικαστούν και τα άλλα δύο παιδιά”.

Κούγιας: “Καταλαβαίνετε ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε εξυψώσει τους εισαγγελείς ότι παίρνουν μια δικαστική απόφαση. Πρέπει να ενεργείτε σύμφωνα με το νόμο. Αν άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι”.

Ευαγγελάτος: Ευαγγελάτος: “Αν υπάρχει κάτι που θεωρείτε ότι είναι δική μας ευθύνη, είναι υποχρέωσή σας να το δηλώσετε”.

Κούγιας: “Κουτσελίνη. Οι οποίοι κάνουν “ιατροδικαστές” και σας κάνουν εκπομπές”.

Ευαγγελάτος: Ευαγγελάτος: “Δεν έχω την αρμοδιότητα να τους κρίνω”.

Κούγιας: “Βγαίνει ο άλλος μ@λ@κ που θα γίνει δήμαρχος…”.

Ευαγγελάτος: “Αντί να πω ότι έκανα λάθος…”.

Δείτε το βίντεο.

To top