Θρηνώντας την απώλεια του Διονύση Σκούρα: Οι κοινότητες Λευκάδας και Πρέβεζας θρηνούν

Θρήνος για την απώλεια του Διονύση Σκούρα στη Λευκάδα: Η κοινωνία της Πρέβεζας και της Λευκάδας θρηνεί τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου Διονύση Σκούρα.

Θρηνώντας την απώλεια του Διονύση Σκούρα: Οι κοινότητες Λευκάδας και Πρέβεζας θρηνούν>

Περιεχόμενα

  1. Καλό ταξίδι, Διονύση: Θρηνώντας την απροσδόκητη απώλεια
  2. Ένα ειλικρινές αντίο: Αποχαιρετισμός στον Διονύση Σκούρα

Θρήνος για την απροσδόκητη απώλεια του Διονύση Σκούρα στη Λευκάδα: Σε βαθιά θλίψη βρίσκονται οι κοινωνίες της Πρέβεζας και της Λευκάδας καθώς αποχαιρετούν τον Διονύση Σκούρα που έφυγε από τη ζωή.

Συγγενείς και φίλοι είναι συγκλονισμένοι από τη θλιβερή είδηση που προέκυψε στις 27 Μαΐου.

Καλό ταξίδι, Διονύση: Θρηνώντας την απροσδόκητη απώλεια

Οι κοινότητες της Λευκάδας και της Πρέβεζας είναι γεμάτες βαθιά θλίψη καθώς θρηνούν τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους Διονύση Σκούρα.

Η είδηση του θανάτου του, την οποία μοιράστηκε το lefkadatoday, άφησε φίλους και συγγενείς άναυδους από το πρωί της 27ης Μαΐου.

Ένα ειλικρινές αντίο: Αποχαιρετισμός στον Διονύση Σκούρα

Σήμερα, στις 27 Μαΐου, η γειτονιά μας και το σπίτι μας άλλαξαν για πάντα. Διόνυσε, διάλεξες αυτή τη μέρα για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου, κυνηγώντας την άφιξη του καλοκαιριού.

Εγώ, επάνω στο γραφείο μου, και εσύ, κάτω στη γη, ήταν γραφτό να μοιραστούμε όμορφες στιγμές μαζί.

Έφυγες σιωπηλά, χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσω πώς θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε μας τύχαινε.

Μας φαντάστηκα να ακούμε τα τραγούδια του Laurent στην αυλή σου, να αφηγούμαστε ιστορίες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο σε λίγες μέρες από τώρα. Αλλά έφυγες απότομα, χωρίς μια λέξη ή έναν χαιρετισμό, πιάνοντάς μας απροετοίμαστους.

Τα σχέδια που κάναμε δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Ξέρω ήδη με ποιους ξανασμίξατε και την παρέα που κρατάτε στη νέα σας κατοικία. Η μουσική γεμίζει τα αυτιά σου και βρίσκεις παρηγοριά σε συζητήσεις για το γράψιμο.

Αισθάνεσαι αδύνατο να προχωρήσεις μπροστά, να γράψεις οτιδήποτε άλλο.

Οι γονείς σου, ο αδελφός σου Μανώλης, η Τζένη, εγώ, η γειτονιά μας και όλοι όσοι σε γνώρισαν στη Λευκάδα πενθούν ενωμένοι. Η Βίβιαν Βαρδή εξέφρασε τις ευχές της για ένα ειρηνικό ταξίδι στην ιστοσελίδα ilefkada, αποχαιρετώντας σε, Διονύση.

Θρηνώντας την απώλεια του Διονύση Σκούρα: Οι κοινότητες Λευκάδας και Πρέβεζας θρηνούν

Διονύση Σκούρα, άφησες ένα ανεξίτηλο σημάδι σε όλους μας και θα κρατήσουμε τις αναμνήσεις. Μακάρι να βρεις την αιώνια ευτυχία, αγαπητέ φίλε.

Θρηνώντας την απώλεια του Διονύση Σκούρα: Οι κοινότητες Λευκάδας και Πρέβεζας θρηνούν
To top