Θυμόμαστε τον Steve Kaketsis: Θρηνώντας την απώλεια και τιμώντας την οικογένειά του

Steve Kaketsis: Θρηνώντας την απώλεια μιας αξιοσημείωτης ζωής – Εξερευνήστε την οικογένεια και τα παιδιά του. Θυμόμαστε τον Steve Kaketsis, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών μετά από μάχη με ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Θυμόμαστε τον Steve Kaketsis: Θρηνώντας την απώλεια και τιμώντας την οικογένειά του>

Περιεχόμενα

  1. Πένθος: Κακέτσης – Η επίδρασή του στην οικογένεια και τα παιδιά
  2. Πένθος: Κακέτσης – Η επίδρασή του στην οικογένεια και τα παιδιά
  3. Οι γυναίκες στη ζωή του και τα παιδιά του

Πένθος: Κακέτσης – Η επίδρασή του στην οικογένεια και τα παιδιά

.

Έφυγε από τη ζωή ο Steve Kaketsis, σε ηλικία 73 ετών, σύμφωνα με το znews.gr και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα. Η πρόσφατη μάχη του με ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο επιβάρυνε την υγεία του, οδηγώντας τελικά στον θάνατό του.

Η είδηση του θανάτου του άφησε τους οικείους του σε βαθύ πένθος.

Πένθος: Κακέτσης – Η επίδρασή του στην οικογένεια και τα παιδιά.

Πένθος: Κακέτσης – Η επίδρασή του στην οικογένεια και τα παιδιά

Έφυγε από τη ζωή ο Στιβ Κακέτσης, σε ηλικία 73 ετών, όπως αναφέρει το znews.gr και επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας.

Μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγους μήνες, η υγεία του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του. Η είδηση του θανάτου του άφησε τους οικείους του σε βαθύ πένθος.

Οι γυναίκες στη ζωή του και τα παιδιά του.

Οι γυναίκες στη ζωή του και τα παιδιά του

Ο Στιβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα και μαζί έχουν έναν γιο.

Αυτό που παραμένει άγνωστο σε πολλούς, όπως αποκάλυψε σε μια από τις συνεντεύξεις του, είναι η ύπαρξη ενός ακόμη παιδιού που έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή μέσα σε 36 ώρες.

«Πριν από τον γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πρόωρα στους 6 μήνες, με βάρος 860 γραμμάρια, και δυστυχώς πέθανε μετά από μόλις 36 ώρες.

Κατά συνέπεια, ο Μάκης, που γεννήθηκε έξι μήνες αργότερα, έγινε το μοναδικό μας παιδί που επέζησε», μοιράστηκε ο επιχειρηματίας.

Ο Μάκης Κακέτσης, το επιζών παιδί, συνέχισε τις σπουδές του στα οικονομικά στο London School of Economics και τώρα διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου διευθύνει με επιτυχία τη δική του χρηματιστηριακή εταιρεία.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου ήταν μία από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του, ενώ είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την Ανίτα, ένα άτομο άσχετο με την ελληνική showbiz.

To top