Το άγριο ξέσπασμα της Κέιτι Φίνου κατά των δημοσιογράφων & οι οικονομικές δυσκολίες στο Σπίτι των Ηθοποιών

Διαβάστε τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας και τους οικονομικούς αγώνες της ηθοποιού Κέιτι Φίνου, συμπεριλαμβανομένου του ξεσπάσματός της κατά των δημοσιογράφων ενώ νοσηλευόταν με COVID-19 και την κατάσταση διαβίωσής της στο Σπίτι των Ηθοποιών.

Το άγριο ξέσπασμα της Κέιτι Φίνου κατά των δημοσιογράφων & οι οικονομικές δυσκολίες στο Σπίτι των Ηθοποιών>

Περιεχόμενα

  1. Η Καίτη Φίνου ξεσπά κατά των δημοσιογράφων
  2. Η Καίτη Φίνου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα
  3. Το δωμάτιο της Καίτη Φίνου στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Η ηθοποιός Κέιτι Φίνου έγινε πρωτοσέλιδο όταν αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί θετική στο COVID-19 και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όμως η νοσηλεία της δεν εμπόδισε τους δημοσιογράφους να την καλούν αδιάκοπα για ενημέρωση σχετικά με την υγεία της.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η Φίνου ξέσπασε κατά των μέσων ενημέρωσης, λέγοντας ότι δεν είχε τη δύναμη να μιλήσει, πόσο μάλλον να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης τους οικονομικούς της αγώνες, αποκαλύπτοντας ότι φιλοξενείται στο «Σπίτι των Ηθοποιών» λόγω της οικονομικής της κατάστασης. Παρά τις προκλήσεις της, η Φίνου είναι ευγνώμων για τον μικρό χώρο που αποκαλεί σπίτι της.

Η Καίτη Φίνου ξεσπά κατά των δημοσιογράφων

Η Κέιτι Φίνου, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό, είχε ένα άγριο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων που την καλούσαν από το νοσοκομείο.

Η ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι δεν μπορεί καν να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να μιλήσει. Επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης που ζητούν ενημέρωση για την υγεία της, καθώς παλεύει με τον ιό. Στην ανάρτησή της, κάλεσε τους δημοσιογράφους να είναι πιο διακριτικοί και να σέβονται την κατάστασή της.

Η Καίτη Φίνου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει το δωμάτιο που της παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την Άννα Φόνσου για τη φιλοξενία της λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στο βίντεο έδειξε πως πρέπει να ζει σε ένα μικρό δωμάτιο χωρίς κουζίνα και πως έπρεπε να κόβει ψωμί, τυρί ή φρούτα στο κρεβάτι της. Εξέφρασε την εκτίμησή της για το μέρος, παρά τους περιορισμούς του, και αισθάνεται σαν στο σπίτι της εκεί.

Το δωμάτιο της Καίτη Φίνου στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Το δωμάτιο της Καίτη Φίνου στο «Σπίτι του Ηθοποιού» έχει φωτογραφίες των δύο αδελφών της που απεβίωσαν, οι οποίες της θυμίζουν τη μνήμη τους. Έχει πει ότι το ίδρυμα είναι ο χώρος της και ότι αισθάνεται προστατευμένη εκεί.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παραμένει θετική και πιστεύει ότι η ζωή δεν τελειώνει αν δεν το θέλει κανείς.

To top