Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά: Περπατώντας 22 χιλιόμετρα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο σε 5 ώρες για έναν σημαντικό σκοπό

Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά: Ιωάννη του Ρώσου, μοιράζεται τη βαθιά της πίστη και την ιδιαίτερη σχέση της με τη θρησκεία.

Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά: Περπατώντας 22 χιλιόμετρα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο σε 5 ώρες για έναν σημαντικό σκοπό>

Περιεχόμενα

  1. Ιωάννη του Ρώσου: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά
  2. Ιωάννη του Ρώσου: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά
  3. Ο όρκος που εκπληρώθηκε

Ιωάννη του Ρώσου: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά

Το πρόσφατο επίτευγμα της Danae Pappa είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.

Εκπλήρωσε έναν όρκο που είχε δώσει ξεκινώντας έναν 5ωρο περίπατο, καλύπτοντας μια απόσταση σχεδόν 22 χιλιομέτρων για να φτάσει στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Μάθετε περισσότερα για την ιδιαίτερη σχέση της με τη θρησκεία και τη βαθιά πίστη της στο Θεό, καθώς μοιράζεται την εμπειρία της στο Instagram.

Ιωάννη του Ρώσου: Το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά

Η Δανάη Παππά εκπλήρωσε τον ειλικρινή της όρκο ξεκινώντας ένα αξιοσημείωτο ταξίδι. Περπάτησε για 5 ώρες, καλύπτοντας μια απόσταση σχεδόν 22 χιλιομέτρων, για να φτάσει στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.

Γνωστή για το ρόλο της στο «Sasmo», η Δανάη Παππά μοιράζεται ενεργά τις προσωπικές της στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή 14/5, ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποκαλύψει τη βαθιά της πίστη στο Θεό και την ιδιαίτερη σχέση της με τη θρησκεία.

Ο όρκος που εκπληρώθηκε

Η Δανάη Παππά μοιράστηκε 5 συναρπαστικές φωτογραφίες από την εκκλησία που επισκέφθηκε και τη μαγευτική θέα που προσέφερε.

Η επίσκεψη αυτή έχει σημασία για την ίδια, καθώς κάθε χρόνο επισκέπτεται τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο την ημέρα της γιορτής του ναού, που βρίσκεται στην Εύβοια.

Μέσα από την εμπνευσμένη ανάρτησή της, μοιράστηκε ότι ο περίπατός της των 21,7 χιλιομέτρων ήταν η ολοκλήρωση ενός προσωπικού όρκου. Παρακολουθήστε το απίστευτο ταξίδι και την αφοσίωσή της στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

To top