Το ενδυναμωτικό μήνυμα του Kalomoira: Οικογένεια, αγάπη και πολλά άλλα στα παρασκήνια των MAD VMA [Βίντεο]

Δείτε το ειλικρινές μήνυμα της Kalomoira για την οικογένεια στα παρασκήνια των MAD VMA. Ακούστε τις σκέψεις της για τη μητρότητα, το γάμο και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε τώρα!

Το ενδυναμωτικό μήνυμα του Kalomoira: Οικογένεια, αγάπη και πολλά άλλα στα παρασκήνια των MAD VMA [Βίντεο]>

Στα παρασκήνια των MAD VMA, η Kalomoira μοιράζεται το μήνυμά της για την οικογένεια. Δείτε τις σκέψεις της για τη μητρότητα, το γάμο και πολλά άλλα σε αυτό το βίντεο συνέντευξης.

Καλή τύχη: «Μην πειράζεις τα παιδιά μου και μην την πέφτεις στον άντρα μου»

Στα παρασκήνια των MAD VMA, ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριέτης συνάντησε την Καλομοίρα με την κάμερα της εκπομπής «Mega Kalimera». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένειά της και έστειλε το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά μου θα με δουν στη σκηνή του Mad. Ο σύζυγός μου Γιώργος με στηρίζει σε όλα, όπως τον στηρίζω κι εγώ. Με τον σύζυγό μου τσακωνόμαστε για τα πάντα, για τα αυγά του, για τις κάλτσες του», δήλωσε αρχικά η Καλομοίρα.

«Τα δύο αγόρια μου είναι ήσυχα, η κόρη μου είναι ο ίδιος ο Γιώργος», είπε στη συνέχεια η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Συζητώ κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο ακόμα».

Η Καλομοίρα εξήγησε τι μπορεί να πάρει το χαμόγελο από τα χείλη της λέγοντας: «Πάντα λέω δύο πράγματα: μην πειράξεις τα παιδιά μου και μην χτυπήσεις τον άντρα μου».

Δείτε το βίντεο.

To top