Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ: Διαπιστώσεις για την αντιπολίτευση και το «ξέπλυμα» των ακροαριστερών κομμάτων

Το πρώτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη Μητσοτάκη, αναδεικνύοντας την αντιπολίτευση και το «ξέπλυμα» των ακροαριστερών κομμάτων.

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ: Διαπιστώσεις για την αντιπολίτευση και το «ξέπλυμα» των ακροαριστερών κομμάτων>

Περιεχόμενα

  1. Το πρώτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη Μητσοτάκη
  2. «Ο Μητσοτάκης και η εταιρεία του…»: Το πρώτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη Μητσοτάκη

Η Έλενα Ακρίτα, πρώην δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την εκτεταμένη αντιπολίτευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική του ήττα. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογράμμισε το «ξέπλυμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της εταιρείας του από ορισμένα ακροαριστερά κόμματα, χωρίς να τα κατονομάσει ρητά.

Η Ακρίτα αμφισβήτησε τη σύμπτωση της συσπείρωσης όλων των κομμάτων, τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχόλιό της υποδηλώνει ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν τυχαίο, τονίζοντας τη σημασία του αποτελέσματος.

«Ο Μητσοτάκης και η εταιρεία του…»: Το πρώτο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο της σχόλιο μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την ηχηρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη την πρώτη Κυριακή των εκλογών μοιράστηκε η Έλενα Ακρίτα, πρώην δημοσιογράφος και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ακρίτα απευθύνεται στη συλλογική αντίθεση όλων των πολιτικών κομμάτων προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας την κριτική που ασκείται στον Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του από ορισμένα ακροαριστερά κόμματα, χωρίς να τα κατονομάζει ρητά. Στην ανάρτησή της τόνισε την απουσία σύμπτωσης σε αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

To top