Το θρίλερ της Κρήτης: Άνδρας μαχαιρώνει σύντροφο 14 φορές σε σοκαριστικό περιστατικό

Ένα βίαιο περιστατικό εκτυλίσσεται στην Κρήτη, καθώς ένας άνδρας μαχαιρώνει τη σύντροφό του 14 φορές. Η κρίσιμη κατάσταση της γυναίκας πυροδοτεί την ταχεία αντίδραση των ιατρικών και αστυνομικών αρχών.

Το θρίλερ της Κρήτης: Άνδρας μαχαιρώνει σύντροφο 14 φορές σε σοκαριστικό περιστατικό>

Περιεχόμενα

  1. Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα μαχαιρώθηκε 14 φορές, σε κρίσιμη κατάσταση
  2. Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα μαχαιρώθηκε 14 φορές, σε κρίσιμη κατάσταση
  3. Ο ύποπτος τραυματίστηκε και φρουρείται
  4. Χρονικό της υπόθεσης: Έντονη διαφωνία οδηγεί σε βία

Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα μαχαιρώθηκε 14 φορές, σε κρίσιμη κατάσταση

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό, ένας 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε βάναυσα 14 φορές την 30χρονη σύντροφό του στην Κρήτη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σε σταθερή αλλά εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Ο δράστης, ο οποίος τραυματίστηκε και ο ίδιος, φρουρείται και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Το χρονικό της υπόθεσης αποκαλύπτει τον έντονο καυγά που οδήγησε στη βίαιη επίθεση και την άμεση αντίδραση των γειτόνων, της αστυνομίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα μαχαιρώθηκε 14 φορές, σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, καθώς ένας 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε βάναυσα την 30χρονη σύντροφό του, προκαλώντας της 14 τραύματα σε όλο της το σώμα.

Το θύμα νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου η κατάστασή της, αν και εξαιρετικά σοβαρή, παραμένει σταθερή. Οι ιατροί δήλωσαν ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερή και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους.

Ο ύποπτος τραυματίστηκε και φρουρείται

Ο δράστης, ένας 35χρονος άνδρας, προκάλεσε επίσης μια αυτοτραυματισμένη μαχαιριά στην κοιλιά του χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο για περίθαλψη και αυτή τη στιγμή φρουρείται.

Παρά τον αυτοτραυματισμό, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Χρονικό της υπόθεσης: Έντονη διαφωνία οδηγεί σε βία

Το ζευγάρι, αρραβωνιασμένο εδώ και τέσσερα χρόνια, είχε έντονο καυγά στο μπαλκόνι της κατοικίας του, ο οποίος εξελίχθηκε σε βίαιο καυγά. Ο άνδρας, σε μια κρίση οργής, μαχαίρωσε επανειλημμένα τη γυναίκα με ένα μαχαίρι.

Παρά τα τραύματά της και τη σημαντική απώλεια αίματος, κατάφερε να διαφύγει και να αναζητήσει καταφύγιο σε γειτονική αυλή.

Οι ανήσυχοι γείτονες προσέφεραν αμέσως βοήθεια, ενώ ειδοποίησαν τις αρχές, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, του ασθενοφόρου και της πυροσβεστικής.

Εν τω μεταξύ, ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι και προκάλεσε αυτοτραυματισμό με μαχαίρι στον εαυτό του.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ιατρικής βοήθειας έφτασαν γρήγορα στο σημείο, με το ένα ασθενοφόρο να μεταφέρει τη βαριά τραυματισμένη γυναίκα, η οποία παρέμεινε στις αισθήσεις της, και το άλλο να φροντίζει τον λιγότερο τραυματισμένο άνδρα.

Ευτυχώς, η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τους γονείς του δράστη, οι οποίοι διαμένουν στο επάνω διαμέρισμα, μαζί με τη βοήθεια της αστυνομικής δύναμης.

To top