Τραγική απώλεια: Η νεκροψία αποκάλυψε την αιτία θανάτου του Ισμας Τουλάτου | Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο

Δείτε την αιτία θανάτου της Ισμας Τουλάτου, μιας δημοσιογράφου που έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή πριν γεννήσει. Μια εγκεφαλική αιμορραγία οδήγησε στον αιφνίδιο θάνατό της, αναδεικνύοντας τη σημασία της κατανόησης αυτής της κατάστασης.

Τραγική απώλεια: Η νεκροψία αποκάλυψε την αιτία θανάτου του Ισμας Τουλάτου | Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο>

Περιεχόμενα

  1. Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο
  2. Αιτία θανάτου: Εγκεφαλική αιμορραγία
  3. Γνωριμία από τον Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής
  4. Το όνειρο της μητρότητας
  5. Τραγικές τελευταίες στιγμές
  6. Λεπτομέρειες κηδείας

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς η 52χρονη Ισμας Τουλάτου έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή μόλις 3 ημέρες πριν γεννήσει. Οι γιατροί πραγματοποίησαν καισαρική τομή για να σώσουν το μωρό, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΝΝ.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου του Ισμας ήταν εγκεφαλική αιμορραγία, πιθανώς λόγω ενός μη εντοπισμένου ανευρύσματος. Το όνειρό της για μητρότητα, που είχε επιτευχθεί μέσω της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, διακόπηκε. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Τι αποκάλυψε η νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της Ισμας Τουλάτου που «έφυγε» 3 ημέρες πριν γεννήσει.

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο

Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο λόγω της ξαφνικής απώλειας της 52χρονης Ισμας Τουλάτου, η οποία έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή μόλις 3 ημέρες πριν από τη γέννηση της μικρής της κόρης.

Οι γιατροί πραγματοποίησαν καισαρική τομή για να σώσουν το παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Αιτία θανάτου: Εγκεφαλική αιμορραγία

Ο θάνατος του δημοσιογράφου προκλήθηκε από εγκεφαλική αιμορραγία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στην εκπομπή του Alpha, η αιτία θανάτου είναι παθολογική εγκεφαλική αιμορραγία. Εικάζεται ότι είχε ανεύρυσμα, το οποίο δεν γνώριζε.

Γνωριμία από τον Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής

Ο Δρ Ε. Μπαρμπέρος, διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής του 251 Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας, μίλησε στον «Alpha Τώρα» για τα αίτια του θανάτου του 52χρονου δημοσιογράφου. Εξήγησε ότι περίπου το 9-25% των ανθρώπων έχουν προδιάθεση για ανεύρυσμα.

Το όνειρο της μητρότητας

Φίλοι και συνάδελφοι της Ισμας Τουλάτου αποκάλυψαν ότι το μεγαλύτερο όνειρό της ήταν να γίνει μητέρα. Η είδηση της εγκυμοσύνης της την έφερε απέραντη ευτυχία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του mononews.gr, η εγκυμοσύνη επιτεύχθηκε μέσω υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και συγκεκριμένα εξωσωματικής γονιμοποίησης με τη χρήση σπέρματος δότη.

Η Isma μοιράστηκε ανοιχτά την περηφάνια της για την επιλογή της αυτή και την απόφασή της να ακολουθήσει τη μητρότητα. Ήξερε ότι είχε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων της.

Δυστυχώς, δεν είχε την ευκαιρία να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Τραγικές τελευταίες στιγμές

Το βράδυ πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της, η Ισμας Τουλάτου δεν αισθανόταν καλά. Κάποια στιγμή έκανε εμετό και ξάπλωσε για να ξεκουραστεί. Ωστόσο, ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στην έντρομη ηλικιωμένη μητέρα της.

Κατάφερε να ψιθυρίσει ότι δεν αισθανόταν καλά πριν πεθάνει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Οι αναφορές αναφέρουν ότι κατά την άφιξή της διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Λεπτομέρειες κηδείας

Η κηδεία του Ισμας Τουλάτου θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο χωριό Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ).

Τραγική απώλεια: Η νεκροψία αποκάλυψε την αιτία θανάτου του Ισμας Τουλάτου | Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο
To top