Τραγικό ατύχημα ή σκόπιμη πράξη; 29χρονη μητέρα στη Βέροια δηλώνει αθώα

Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του παιδιού της, η 29χρονη μητέρα στη Βέροια δηλώνει αθώα, υποστηρίζοντας ότι το τραγικό περιστατικό ήταν ατύχημα. Καθώς περιμένει την ακρόαση στο δικαστήριο, η οικογένειά της και η κοινότητά της αναζητούν απαντήσεις και τονίζουν την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της οδυνηρής περιόδου.

Τραγικό ατύχημα ή σκόπιμη πράξη; 29χρονη μητέρα στη Βέροια δηλώνει αθώα>

Περιεχόμενα

  1. «Το παιδί μου σύρθηκε και έπεσε στο νερό»: Αθώα δηλώνει η 29χρονη μητέρα στη Βέροια
  2. Αναμενόμενη ακρόαση στο Δικαστήριο και μνήμη γενεθλίων
  3. Μαρτυρία του αδελφού και οικογενειακό ιστορικό
  4. Ψυχολογική υποστήριξη για την οικογένεια που πενθεί

Η 29χρονη μητέρα στη Βέροια δηλώνει αθώα για τη δολοφονία του παιδιού της, υποστηρίζοντας ότι σύρθηκε και έπεσε στο νερό.

Καθώς περιμένει την ακρόαση στο δικαστήριο, ο αδελφός της εκφράζει σύγχυση και επισημαίνει το ιστορικό της με ψυχιατρικά προβλήματα. Η οικογένεια, συντετριμμένη από την τραγωδία, χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Η τοπική κοινότητα τονίζει την ανάγκη για εμπειρογνώμονες που θα βοηθήσουν την οικογένεια που πενθεί κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

«Το παιδί μου σύρθηκε και έπεσε στο νερό»: Αθώα δηλώνει η 29χρονη μητέρα στη Βέροια

Αθώα δηλώνει η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το βρέφος της πετώντας το στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια. Ισχυρίζεται ότι το παιδί της σύρθηκε και έπεσε κατά λάθος στο νερό, ενώ η ίδια ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η μητέρα δηλώνει αθώα, εκφράζοντας την αγάπη της για την κόρη της.

Αναμενόμενη ακρόαση στο Δικαστήριο και μνήμη γενεθλίων

Η κατηγορούμενη γυναίκα πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου της Βέροιας. Είναι ενδιαφέρον ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν τα πρώτα γενέθλια του παιδιού.

Η οικογένεια θρηνεί για την απώλεια και προσπαθεί να κατανοήσει τι οδήγησε τη μητέρα να διαπράξει μια τόσο φρικτή πράξη.

Μαρτυρία του αδελφού και οικογενειακό ιστορικό

Ο αδελφός της μητέρας μοιράζεται την απορία του, δηλώνοντας ότι εκείνη αγαπούσε πολύ το παιδί της και κοιμόταν μαζί της. Αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί επισκέψεις από κοινωνική λειτουργό, αλλά τις διέκοψε.

Η οικογένεια είχε παρατηρήσει βελτιώσεις στην ψυχική της κατάσταση, αν και είχε ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν. Ο αδελφός εκφράζει τη σύγχυσή του για τις ξαφνικές ενέργειές της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ψυχολογική υποστήριξη για την οικογένεια που πενθεί

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας επισημαίνει τα γνωστά ψυχιατρικά προβλήματα της μητέρας και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπισή τους.

Ωστόσο, τονίζει την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης της οικογένειας, η οποία είναι συντετριμμένη από την απώλεια του παιδιού. Το τραγικό γεγονός τους έχει φέρει σε δεινή θέση και η επαγγελματική βοήθεια είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

To top