Τραγικό ατύχημα στην Καλλιθέα: 12χρονο κορίτσι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της αδελφής του

Ένα 12χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε στην Καλλιθέα της Ελλάδας. Η 14χρονη αδελφή της έγινε μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος. Ο οδηγός έχει τεθεί υπό κράτηση.

Τραγικό ατύχημα στην Καλλιθέα: 12χρονο κορίτσι σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της αδελφής του>

Περιεχόμενα

  1. Καλλιθέα: 12χρονο κορίτσι πέθανε μετά από χτύπημα αυτοκινήτου
  2. Οδηγός συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Τροχαίας Πειραιά
  3. Μάρτυρας του τραγικού περιστατικού η 14χρονη αδελφή του θύματος
  4. Η ταχύτητα του οδηγού ερευνάται
  5. Έρευνα σε εξέλιξη

Ένα τραγικό δυστύχημα στην Καλλιθέα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε τη λεωφόρο.

Η 14χρονη αδελφή της έγινε μάρτυρας του περιστατικού και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι υπό κράτηση και θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Το ατύχημα έχει αφήσει τους γονείς του θύματος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής θα παράσχουν πολύτιμο υλικό που θα βοηθήσει στην κατανόηση των συνθηκών του ατυχήματος.

Καλλιθέα: 12χρονο κορίτσι πέθανε μετά από χτύπημα αυτοκινήτου

Σε ένα τραγικό περιστατικό στην Καλλιθέα, ένα 12χρονο κορίτσι χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διασχίσει την πολυσύχναστη διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η 14χρονη αδελφή του κοριτσιού έγινε μάρτυρας του περιστατικού και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας 32χρονος, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατείται αυτή την ώρα στο Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Η έρευνα συνεχίζεται.

Οδηγός συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Ο οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ένας 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Τροχαίας Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό, ενώ εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στη σκηνή θα δώσουν πολύτιμες πληροφορίες.

Μάρτυρας του τραγικού περιστατικού η 14χρονη αδελφή του θύματος

Το θύμα προσπαθούσε να διασχίσει την πολυσύχναστη διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Ελευθερίου Βενιζέλου μαζί με την 14χρονη αδελφή της όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η 14χρονη αδελφή έγινε μάρτυρας του τραγικού περιστατικού και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη βρισκόταν στο οδόστρωμα αιμόφυρτη και αναίσθητη μετά το ατύχημα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με σοβαρά τραύματα και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν επέζησε.

Η ταχύτητα του οδηγού ερευνάται

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο οδηγός του αυτοκινήτου περνούσε με μεγάλη ταχύτητα όταν συνέβη το ατύχημα. Η αστυνομία διερευνά αν ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, ενώ ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι μπορεί να πέρασε με κόκκινο φανάρι.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν ο οδηγός πέρασε με κόκκινο ή πράσινο φανάρι.

Έρευνα σε εξέλιξη

Η έρευνα για το ατύχημα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι κάμερες ασφαλείας στο σημείο θα παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το θύμα εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα κάτω από το αρχικό σημείο πρόσκρουσης και χτύπησε στα κάγκελα του κτιρίου. Η οικογένεια του θύματος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι συντετριμμένη από την απώλεια της κόρης τους.

To top