Τραγικό περιστατικό: Ο μοιραίος ελιγμός του γιατρού στοιχίζει τη ζωή του αστυνομικού

Τραγικό περιστατικό εκτυλίσσεται καθώς ένας γιατρός, που παρέσυρε έναν αστυνομικό, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Δείτε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτού του ατυχήματος. #ΤραγικήΙρωνεία #ΑστυνομικόςΘανάσιμαΤραυματισμένος #ΙατρόςΠρώτεςΒοήθειες.

Τραγικό περιστατικό: Ο μοιραίος ελιγμός του γιατρού στοιχίζει τη ζωή του αστυνομικού>

Περιεχόμενα

  1. Τραγική ειρωνεία: Γιατρός δίνει τις πρώτες βοήθειες σε αστυνομικό που παρασύρθηκε στην Κατεχάκη
  2. Έμπειρος αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα στη λεωφόρο Κατεχάκη
  3. Οι προσπάθειες του αστυνομικού σε ένα προηγούμενο ατύχημα οδηγούν σε θανατηφόρες συνέπειες
  4. Η θλίψη ενός πατέρα και οι αγαπημένες αναμνήσεις ενός αφοσιωμένου αστυνομικού
  5. Ο μοιραίος ελιγμός και τα επακόλουθά του

Τραγική ειρωνεία καθώς ένας γιατρός, που παρέσυρε έναν αστυνομικό στην Κατεχάκη, καταλήγει να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα. Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό και τις σπαρακτικές συνέπειές του.

#Τραγικόατύχημα #Αστυνομικός #ΙατρόςΠρώτες Βοήθειες.

Τραγική ειρωνεία: Γιατρός δίνει τις πρώτες βοήθειες σε αστυνομικό που παρασύρθηκε στην Κατεχάκη

«Οι καλοί φεύγουν, δυστυχώς», εξέφρασε ο πατέρας του 43χρονου αστυνομικού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε ατύχημα.

Έμπειρος αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα στη λεωφόρο Κατεχάκη

Το 43χρονο θύμα, ένας έμπειρος αξιωματικός της τροχαίας, βρήκε πρόωρο θάνατο το βράδυ της Πέμπτης. Παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα στη λεωφόρο Κατεχάκη, λίγο μετά την έξοδο από την Αττική Οδό με κατεύθυνση την Ηλιούπολη.

Ο οδηγός που ευθύνεται για το περιστατικό αποδείχθηκε γιατρός, ο οποίος αρχικά παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο αστυνομικό πριν την άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Οι προσπάθειες του αστυνομικού σε ένα προηγούμενο ατύχημα οδηγούν σε θανατηφόρες συνέπειες

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλιακμάνη, πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων της ΝΑ Αττικής, ο 43χρονος αστυνομικός είχε βρεθεί στο σημείο ενός άλλου τροχαίου ατυχήματος νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης.

Είχε στήσει κώνους για να υποδείξει την παρουσία σταθμευμένου περιπολικού. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο του γιατρού έκανε μοιραίο ελιγμό.

Η θλίψη ενός πατέρα και οι αγαπημένες αναμνήσεις ενός αφοσιωμένου αστυνομικού

Ο πατέρας του άτυχου 43χρονου αστυνομικού μοιράστηκε την αγωνία του με το STAR, εξηγώντας ότι ο γιος του παρασύρθηκε ενώ επιθεωρούσε έναν κάδο απορριμμάτων.

Αναγνώρισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, αλλά με λύπη αποκάλυψε ότι ο γιος του έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό. Περιέγραψε τον γιο του ως ένα ευγενικό και αξιοσέβαστο άτομο, που αγαπήθηκε από τους συναδέλφους του στην τροχαία για την ευχάριστη συμπεριφορά και τη θετική του στάση.

«Οι καλοί φεύγουν δυστυχώς», κατέληξε ο θλιμμένος πατέρας.

Ο μοιραίος ελιγμός και τα επακόλουθά του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν είδε τον 43χρονο αστυνομικό.

Ο οδηγός εξήγησε ότι ενώ κατευθυνόταν προς την Ηλιούπολη στη λεωφόρο Κατεχάκη, έκανε ελιγμό για να αποφύγει το σταθμευμένο περιπολικό, το οποίο είχε σταματήσει μετά την έξοδο από την Αττική Οδό λόγω προηγούμενου τροχαίου ατυχήματος. Τραγική ειρωνεία, ο ελιγμός αυτός είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τροχονόμου, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το περιπολικό για να προσεγγίσει το όχημα που ενεπλάκη στο προηγούμενο ατύχημα.

Οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις της αστυνομίας υποδηλώνουν ότι ο οδηγός ενδέχεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, αν και απαιτούνται περαιτέρω έρευνες για την εξακρίβωση των πραγματικών περιστατικών.

To top