Τραγικό περιστατικό: Θάνατος βρέφους στην Άρτα, ο πατέρας καταρρέει |

Τραγικό περιστατικό: Ο πατέρας καταρρέει. Η νεκροψία αποκαλύπτει ως αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα. Αποκαλύπτονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού.

Τραγικό περιστατικό: Θάνατος βρέφους στην Άρτα, ο πατέρας καταρρέει |>

Περιεχόμενα

  1. Τραγικό περιστατικό: Θάνατος βρέφους στην Άρτα
  2. Μέριμνα για τη μητέρα και την οικογένεια
  3. Αστυνομική παρουσία και συλλήψεις
  4. Ο λογαριασμός του συντετριμμένου πατέρα
  5. Τραγικές περιστάσεις του ζευγαριού
  6. Αυτοψία για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου

Τραγικό περιστατικό: Ο πατέρας καταρρέει και μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική. Ο 37χρονος πατέρας, που κρατείται φρουρούμενος, κατέρρευσε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα δέχεται φροντίδα σε ειδικό θάλαμο.

Με διακριτική παρουσία της αστυνομίας, δημιουργούνται ανησυχίες για πιθανές συγκρούσεις. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι το μωρό έμεινε κατά λάθος στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πνευμονικό οίδημα και καρδιακή ανακοπή. Η νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Μια σπαρακτική τραγωδία εν μέσω αποκαλύψεων για τα μελλοντικά σχέδια του ζευγαριού.

Τραγικό περιστατικό: Θάνατος βρέφους στην Άρτα

Το σπαρακτικό περιστατικό στην Άρτα εκτυλίχθηκε όταν ένας 37χρονος πατέρας, ο οποίος βρισκόταν υπό φρούρηση στο τοπικό νοσοκομείο, κατέρρευσε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο.

Μέριμνα για τη μητέρα και την οικογένεια

Σε έναν ειδικό θάλαμο, η μητέρα λαμβάνει φροντίδα και υποστήριξη από την οικογένειά της και ψυχολόγους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Αστυνομική παρουσία και συλλήψεις

Οι αρχές διατηρούν διακριτική παρουσία λόγω ανησυχιών για πιθανές διαμάχες μεταξύ της οικογένειας του 27χρονου και του 37χρονου πατέρα, ο οποίος θεωρείται ο μοναδικός υπεύθυνος.

Ο λογαριασμός του συντετριμμένου πατέρα

Σε κατάσταση συντριβής, ο 37χρονος πατέρας μοιράστηκε τη δική του ανάμνηση των γεγονότων, δηλώνοντας ότι άθελά του άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία τους λόγω του ότι το παιδί κοιμόταν και της θέσης του καθίσματος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακολουθήστε το βίντεο από το Mega.

Τραγικές περιστάσεις του ζευγαριού

Περαιτέρω πληροφορίες αποκαλύπτουν τα σχέδια του ζευγαριού να τελέσει εκκλησιαστικό γάμο και να βαφτίσει το παιδί του κατά τη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού, κάνοντας το περιστατικό ακόμη πιο συγκινητικό.

Αυτοψία για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου

Η σορός του βρέφους έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου θα διενεργηθεί ενδελεχής νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου.

Τα προκαταρκτικά ευρήματα υποδηλώνουν συσσώρευση υγρών στους πνεύμονες, που οδήγησε σε πνευμονικό οίδημα και επακόλουθη καρδιακή ανακοπή.

To top