Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Σοκαριστική ανακάλυψη του πνιγμένου σώματος ενός 22χρονου

Τραγωδία καθώς ένας 22χρονος Γάλλος τουρίστας πνίγεται στη Ζάκυνθο. Δείτε τις συγκλονιστικές συνθήκες γύρω από την ανακάλυψη του άψυχου σώματός του.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Σοκαριστική ανακάλυψη του πνιγμένου σώματος ενός 22χρονου>

Τραγωδία καθώς ένας 22χρονος Γάλλος τουρίστας πνίγεται στη Ζάκυνθο. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το άψυχο σώμα του ανακαλύφθηκε στο βυθό της θάλασσας κοντά στο Μαραθονήσι από τους επιβαίνοντες σε σκάφος με γυάλινο πυθμένα.

Αυτόπτες μάρτυρες αφηγούνται το σπαρακτικό περιστατικό και την καθυστερημένη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ. Το Λιμενικό Σώμα διεξάγει τώρα έρευνα, ενώ οι αρχές ετοιμάζονται να διενεργήσουν νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Η τραγωδία χτυπά: Σοκαριστική ανακάλυψη πνιγμένου 22χρονου τουρίστα στη Ζάκυνθο

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο Μαραθονήσι το άψυχο σώμα ενός 22χρονου Γάλλου τουρίστα.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από επαγγελματικό σκάφος κοντά στην παραλία του Αγίου Σώστη και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με μάρτυρες που ρωτήθηκαν από την ΕΡΤ, ο Γάλλος τουρίστας είχε ξεκινήσει με τους φίλους του μια ημερήσια εκδρομή με πλοίο στο Μαραθονήσι.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι αργότερα βρέθηκε ακίνητος στο βυθό της θάλασσας από τους επιβαίνοντες σε σκάφος με γυάλινο πυθμένα, οι οποίοι σήμανε συναγερμός.

Με τη βοήθεια των ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων σκαφών και άλλων παραθεριστών, το άψυχο σώμα του νεαρού Γάλλου μεταφέρθηκε στην ακτή. Ωστόσο, η άφιξη του ασθενοφόρου φέρεται να καθυστέρησε.

Το Λιμενικό Σώμα ερευνά επί του παρόντος τις συνθήκες γύρω από αυτό το καταστροφικό περιστατικό. Θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 22χρονου τουρίστα.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Σοκαριστική ανακάλυψη του πνιγμένου σώματος ενός 22χρονου
To top