Τραγωδία στο ελληνικό νοσοκομείο: Καρδιοχειρουργός ύποπτος ότι έπαιζε τον «Μεσσία» – Η έρευνα αποκαλύπτει εντυπωσιακές λεπτομέρειες

Έρευνα για τους θανάτους σε ελληνικά νοσοκομεία: Καρδιοχειρουργός κατηγορείται ότι παρίστανε τον «Μεσσία». Η τραγική υπόθεση εκτυλίσσεται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι γονείς αναζητούν δικαιοσύνη.

Τραγωδία στο ελληνικό νοσοκομείο: Καρδιοχειρουργός ύποπτος ότι έπαιζε τον «Μεσσία» – Η έρευνα αποκαλύπτει εντυπωσιακές λεπτομέρειες>

Περιεχόμενα

  1. Καρδιοχειρουργός υπό έρευνα: 15 παιδιά νεκρά σε ελληνικά νοσοκομεία
  2. Ισχυρισμοί κατά του χειρουργού
  3. Ενοχλητικές μαρτυρίες

15 παιδιά χάνουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους σε δύο ελληνικά νοσοκομεία, ενώ ένας διάσημος καρδιοχειρουργός αντιμετωπίζει υποψίες.

Πιασμένη από μυστικότητα, η έρευνα ξετυλίγεται, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικούς ισχυρισμούς ότι ο χειρουργός παρουσιάζεται ως «Μεσσίας», σύμφωνα με τους θλιμμένους γονείς. Εξερευνήστε την οδυνηρή υπόθεση, που ξεκίνησε από τους συλλόγους καρδιοπαθών, η οποία ρίχνει φως στις φερόμενες άδικες ενέργειες που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο αυτών των νεαρών ασθενών.

Καρδιοχειρουργός υπό έρευνα: 15 παιδιά νεκρά σε ελληνικά νοσοκομεία

Ο σοκαριστικός θάνατος 15 παιδιών σε δύο ελληνικά νοσοκομεία έχει προκαλέσει έρευνα από την ΕΛΑΣ και τις δικαστικές αρχές. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένας διακεκριμένος Έλληνας καρδιοχειρουργός που έχει χαρακτηριστεί «Μεσσίας».

Η υπόθεση έχει καλυφθεί με μυστικότητα, αλλά νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως.

Ισχυρισμοί κατά του χειρουργού

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένας Έλληνας καρδιοχειρουργός, ο οποίος φέρεται να αποκαλεί τον εαυτό του «Μεσσία».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε ρεπορτάζ του για το Βήμα, αποκαλύπτει ότι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα με βάση αναφορά που κατέθεσαν σύλλογοι καρδιοπαθών το 2021. Η αναφορά υποστήριζε ότι οι ενέργειες του χειρουργού είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 15 παιδιών.

Ενοχλητικές μαρτυρίες

Σύμφωνα με επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του «Βήματος», οι γονείς των θανόντων παιδιών προέβησαν σε συγκλονιστικούς ισχυρισμούς κατά του κατηγορούμενου χειρουργού. Ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος «Μεσσίας».

Σε περίπου 70 χειρουργικές επεμβάσεις που έγιναν από πέρυσι, το 20% των παιδιών πέθανε και πολλά άλλα δεν ανέκτησαν ποτέ τις αισθήσεις τους. Έγιναν σαν φυτά».

Οι έμπειροι καρδιοχειρουργοί υποστηρίζουν ότι το αποδεκτό ποσοστό θνησιμότητας για παρόμοιες επεμβάσεις σε παιδιά στην Ευρώπη είναι 2%-4%. Αυτά τα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές των χειρουργών.

Παραπλανητικοί ασθενείς και μια μυστηριώδης ΜΚΟ.

Ο κατηγορούμενος χειρουργός κατηγορείται ότι εξαπατούσε ασθενείς μέσω μιας φιλανθρωπικής ΜΚΟ που φέρεται να ίδρυσε. Επιπλέον, πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά τα νοσοκομεία στα οποία εργαζόταν στο παρελθόν.

Η έρευνα για τον τραγικό θάνατο αυτών των παιδιών συνεχίζεται, καθώς οι αρχές προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση.

To top