Τσαπανίδου: «Οι προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επικρίνει τις προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών και στερούνται ουσιαστικής στήριξης.

Τσαπανίδου: «Οι προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου»>

Περιεχόμενα

  1. Τσαπανίδου: «Μαυρογιαλούρου»
  2. Τσαπανίδου: «Οι προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου»

Τσαπανίδου: «Μαυρογιαλούρου»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πόπη Τσαπανίδου επικρίνει τα μέτρα της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών και είναι ξεκάθαρα καθοδηγούμενα από προεκλογικά κίνητρα.

Η ίδια χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες ως μια πρόχειρη φιέστα στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου, χωρίς ουσιαστική και συνεπή στήριξη των δικαιούχων.

Η κ. Τσαπανίδου τονίζει ότι πριν ακόμη το οικονομικό επιτελείο ολοκληρώσει τη φιέστα του, τα βοηθήματα του κ. Μητσοτάκη είχαν ήδη πληγεί από τον πληθωρισμό, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι καλπάζει στο 15,4% στα τρόφιμα.

Τσαπανίδου: «Οι προεκλογικές εξαγγελίες Μητσοτάκη στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου»

«Τα μέτρα της κυβέρνησης υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, οι οποίοι βλέπουν ξεκάθαρα τον προεκλογικό τους χαρακτήρα», τονίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πόπη Τσαπανίδου.

«Παρακολουθήσαμε σε μια πρόχειρη φιέστα, ανακοινώσεις στα χνάρια του Μαυρογιαλούρου, οι οποίες δεν στηρίζουν τους δικαιούχους ουσιαστικά και με συνέπεια», σημειώνει και καταλήγει.

«Μάλιστα, πριν ακόμη οι κύριοι του οικονομικού επιτελείου ολοκληρώσουν τη φιέστα τους, τα βοηθήματα του κ. Μητσοτάκη είχαν ήδη «φαγωθεί» από τον πληθωρισμό, ο οποίος σήμερα ανακοινώθηκε ότι καλπάζει στο 15,4% στα τρόφιμα».

To top