Βαρβάκειο: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία 60χρονης γυναίκας, ο δράστης ομολόγησε

Συναρπαστικές εξελίξεις φέρνει η σύλληψη του δράστη στην υπόθεση δολοφονίας μιας 60χρονης γυναίκας στο Βαρβάκειο. Μάθετε περισσότερα για το τραγικό αυτό περιστατικό και τη συνεχιζόμενη έρευνα.

Βαρβάκειο: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία 60χρονης γυναίκας, ο δράστης ομολόγησε>

Περιεχόμενα

  1. Βαρβάκειος: Σύλληψη για την υπόθεση δολοφονίας 60χρονης γυναίκας
  2. Ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως δράστης στυγνής δολοφονίας
  3. Ο συλληφθείς ομολογεί το έγκλημα
  4. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει 20 τραύματα από μαχαίρι

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις εκτυλίσσονται στην υπόθεση δολοφονίας μιας 60χρονης γυναίκας στο Βαρβάκειο. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε με επιτυχία στη σύλληψη υπόπτου που συνδέεται με το έγκλημα.

Η σύλληψη αυτή έγινε μετά τον τραγικό εντοπισμό του άψυχου σώματος της γυναίκας έξω από τη Βαρβάκειο αγορά. Ο ύποπτος, ο οποίος αρχικά είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του νόμου περί όπλων, έχει πλέον ταυτοποιηθεί ως ο δράστης που ευθύνεται για τη στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία επιδίωξε με επιμέλεια τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ατόμου που βρίσκεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη. Η έρευνα για τα κίνητρα και τις συνθήκες της δολοφονίας της 60χρονης γυναίκας, η οποία είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές, μεταξύ των οποίων και πέντε τραύματα στο λαιμό, συνεχίζεται.

Βαρβάκειος: Σύλληψη για την υπόθεση δολοφονίας 60χρονης γυναίκας

Συναρπαστικές εξελίξεις προέκυψαν στην έρευνα για τη δολοφονία μιας 60χρονης γυναίκας στο Βαρβάκειο. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου σε σχέση με το έγκλημα.

Ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως δράστης στυγνής δολοφονίας

Μετά από μια πρώτη σύλληψη βάσει του νόμου περί όπλων, ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε θετικά ως ο δράστης της βάναυσης δολοφονίας.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε με επιτυχία το άτομο που ευθύνεται για το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε έξω από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Ο συλληφθείς ομολογεί το έγκλημα

Ο συλληφθείς, ηλικίας 41 ετών, φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία, παραδεχόμενος την εμπλοκή του στη δολοφονία. Ισχυρίζεται ότι ήταν παρών στον τόπο του εγκλήματος και ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την αφήγησή του, έφυγε για λίγο και επέστρεψε για να βρει το θύμα σε κατάσταση έκστασης, με αποτέλεσμα να υπάρξει καυγάς και τελικά το μαχαίρωμα.

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει 20 τραύματα από μαχαίρι

Η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του θύματος αποκάλυψε τουλάχιστον 20 μαχαιριές.

Η ένταση και ο αριθμός των τραυμάτων υποδηλώνουν σκόπιμη και βάναυση επίθεση, γεγονός που υποδηλώνει την πρόθεση του δράστη ή των δραστών να εξασφαλίσουν τον θάνατο του θύματος μέσω πολλαπλών χτυπημάτων με αιχμηρό αντικείμενο.

To top