Βασίλης Ζούλιας: Ενώνοντας την πολιτική και τη μόδα | Συνέντευξη με τη σχεδιάστρια μόδας για το «Smile Again»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας συζητά τις πολιτικές του απόψεις και φιλοδοξίες σε συνέντευξή του. Τάσσεται υπέρ της ενότητας στην πολιτική και εκφράζει την επιθυμία του για εκδηλώσεις εμπνευσμένες από τη Βασιλεία στην Ελλάδα.

Βασίλης Ζούλιας: Ενώνοντας την πολιτική και τη μόδα | Συνέντευξη με τη σχεδιάστρια μόδας για το «Smile Again»>

Περιεχόμενα

  1. Βασίλης Ζούλιας: Φέρνοντας τη Βασιλεία στην Ελλάδα για μόδα και διασκέδαση
  2. Ενώνοντας την πολιτική και τη μόδα
  3. Ένα ταξίδι στις πολιτικές ιδεολογίες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε πρόσφατα τις πολιτικές του απόψεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Χαμογέλα ξανά».

Εξέφρασε την επιθυμία του να συμπεριληφθούν στην Ελλάδα εκδηλώσεις τύπου Βασιλείας, όπου ο κόσμος μπορεί να ντύνεται, να φωτογραφίζεται και να περνάει καλά. Ο Ζούλιας τόνισε ότι η πολιτική πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει και αποκάλυψε τη διαδρομή του μέσα από διάφορες πολιτικές τοποθετήσεις.

Εξέφρασε την υποστήριξή του στον θεσμό της βασιλείας αποκλειστικά για λόγους δημοσίων σχέσεων, οραματιζόμενος λαμπερές συγκεντρώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Ζούλιας τόνισε τη σημασία του να ικανοποιεί την πελατεία του και μίλησε για την ευτυχία του κατά τη διάρκεια της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλογιζόμενος τις πρόσφατες εκλογές, σημείωσε την προτίμηση των πολιτών για σταθερότητα και εξέφρασε τη φιλοδοξία του να συμβάλει στον Δήμο Αθηναίων ως πολιτικός.

Βασίλης Ζούλιας: Φέρνοντας τη Βασιλεία στην Ελλάδα για μόδα και διασκέδαση

Ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε πρόσφατα τις πολιτικές του απόψεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα ξανά».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας συζήτησε διάφορα θέματα, όπως τις απόψεις του για τη Νέα Δημοκρατία και τις φιλοδοξίες του ως πολιτικός.

Ενώνοντας την πολιτική και τη μόδα

Απευθυνόμενος στις αντιδράσεις για την ανάρτησή του στο Instagram με το ζεύγος Μητσοτάκη, ο κ. Ζούλιας τόνισε ότι η πολιτική δεν πρέπει πάντα να διχάζει τους ανθρώπους, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως ενωτική δύναμη.

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πρέπει να αγκαλιάζουμε τόσο τις αριστερές όσο και τις δεξιές ιδεολογίες, όντας αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στις πρακτικές μας συναλλαγές.

Ένα ταξίδι στις πολιτικές ιδεολογίες

Ο κ. Ζούλιας μοιράστηκε την προσωπική του διαδρομή μέσα από διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στην πορεία του Πολυτεχνείου σε ηλικία 15 ετών, τη θητεία του στο ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980 και τη σημερινή του τοποθέτηση στη Νέα Δημοκρατία. Εξήγησε ότι η ζωή είναι η ανάπτυξη και η αλλαγή και ότι δεν μπορούσε να παραμείνει κολλημένος σε μια συγκεκριμένη πολιτική εποχή.

Εκφράζοντας την επιθυμία του για τον θεσμό της βασιλείας στην Ελλάδα, ο Ζούλιας διευκρίνισε ότι θα ήταν καθαρά για λόγους δημοσίων σχέσεων.

Οραματιζόταν το Προεδρικό Μέγαρο ως χώρο για λαμπερές εκδηλώσεις, όπου ο κόσμος θα μπορούσε να ντύνεται, να φωτογραφίζεται και να διασκεδάζει, χωρίς να εμπλέκεται στην πολιτική.

Όσον αφορά τη στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Ζούλιας τόνισε ότι δεν πρέπει να αποξενώσει την πελατεία του ή άλλους πολιτικούς υποστηρικτές. Πίστευε στην προώθηση της αγάπης και της κατανόησης και όχι της διχόνοιας.

Αναλογιζόμενος τον αντίκτυπο της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο κ. Ζούλιας εξέφρασε την ευτυχία του για τη χαρά που έφερε στους γύρω του.

Αναλύοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, παρατήρησε ότι οι πολίτες προτιμούσαν τη σταθερότητα και ανησυχούσαν για τυχόν διαταραχές, γεγονός που συνέβαλε στη σημαντική διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, ο κ. Ζούλιας αποκάλυψε τη φιλοδοξία του να ασχοληθεί με την πολιτική, βοηθώντας τον Δήμο Αθηναίων, δείχνοντας την επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης.

To top