Βάσω Λασκαράκη: Από την καθαριότητα σκαλοπατιών στη φήμη

Δείτε τη διαδρομή της Βάσως Λασκαράκη από την καθαριότητα των σκαλοπατιών μέχρι το αστέρι, καθώς μοιράζεται προσωπικές λεπτομέρειες σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Αποκαλύψτε τους ψυχαναγκασμούς και τις προσωπικές της ιδέες.

Βάσω Λασκαράκη: Από την καθαριότητα σκαλοπατιών στη φήμη>

Περιεχόμενα

  1. Βάσω Λασκαράκη: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη
  2. Από την καθαριότητα σκαλοπατιών στη φήμη
  3. Μια ματιά στην προσωπική της ζωή
  4. Ένα ταξίδι σκληρής δουλειάς

Η Βάσω Λασκαράκη, η γνωστή ηθοποιός, ανοίγεται για την προσωπική και επαγγελματική της διαδρομή, αποκαλύπτοντας το παρελθόν της ως καθαρίστρια σκαλοπατιών και την ακλόνητη εμμονή της να κρατάει τα πιάτα καθαρά.

Βυθιστείτε στη διεισδυτική συνέντευξή της και ανακαλύψτε τις ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής της.

Βάσω Λασκαράκη: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε πρόσφατα για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ρίχνοντας φως σε διάφορες πτυχές της.

Από την καθαριότητα σκαλοπατιών στη φήμη

Σκεπτόμενη την καριέρα της, η Λασκαράκη μοιράστηκε: «Έγινα ξανθιά επειδή το κανάλι και ο σκηνοθέτης του «Πολυκατοικία» το ήθελαν. Πίστευαν ότι αυτό θα μου εξασφάλιζε τον ρόλο. Συχνά αισθάνομαι αγχωμένη και καταβεβλημένη από τις ευθύνες».

Μια ματιά στην προσωπική της ζωή

Όταν συζητούσε για τη σχέση της με τον Λιόπα, τόνιζε την αμέριστη υποστήριξή του και τη σπάνια καλοσύνη του μεταξύ των ανδρών. Η Λασκαράκη παραδέχτηκε: «Δεν περίμενα γάμο ή σχέση, αλλά η ζωή μας έφερε κοντά αβίαστα.

Ο Leopas είναι απίστευτα γενναιόδωρος, σε ελκύει με τις πολλές ιδιότητές του. Η Εύα, η 8χρονη κόρη μας, τον λατρεύει. Ο δεσμός τους είναι τέλειος και η Εύα είναι ένα ζωντανό και ανοιχτόκαρδο παιδί».

Σχετικά με την επιθυμία της για άλλο ένα παιδί, η Λασκαράκη μοιράστηκε: «Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι δημόσια πρόσωπα και είναι αρκετά εκφραστική. Ενώ αγαπώ την ιδέα να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, δεν είμαι εμμονικά κολλημένη σε αυτό.

Ωστόσο, έχω ορισμένους καταναγκασμούς   δεν μπορώ να κοιμηθώ με άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη!».

Ένα ταξίδι σκληρής δουλειάς

Αποκαλύπτοντας τις ποικίλες εργασιακές της εμπειρίες, η Λασκαράκη δήλωσε: «Ποτέ δεν ένιωσα ιδιαίτερα ελκυστική όταν ήμουν νέα, ειδικά με τα γυαλιά μου. Έχω κάνει διάφορες δουλειές, όπως πωλήτρια, σερβιτόρα, ακόμα και καθαρίστρια σκαλοπατιών.

Οι γονείς μου είχαν ένα συνεργείο καθαρισμού. Αντιμετώπισα τις αυξομειώσεις του βάρους μου, αλλά έχω συμβιβαστεί με αυτό».

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλυπτικό ταξίδι από την καθαριότητα της σκάλας στο αστέρι

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μιας νέας εκπομπής, η Λασκαράκη εξέφρασε τις ανησυχίες της, δηλώνοντας: «Οι αποφάσεις σχετικά με την καριέρα μου δεν είναι αποκλειστικά δικές μου.

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλυπτικό ταξίδι από την καθαριότητα της σκάλας στο αστέρι

Είναι εφικτό να την ακολουθήσω μαζί με τον Λευτέρη; Ομολογώ ότι είμαι ανήσυχη!».

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλυπτικό ταξίδι από την καθαριότητα της σκάλας στο αστέρι
To top