Βέλγος δικηγόρος καταγγέλλει πιέσεις στην Εύα Καϊλή για την αποφυλάκισή της

Ο δικηγόρος της Εύα Καϊλή είναι βέβαιος για την αποφυλάκισή της από τη φυλακή. Η οργή ακολουθεί την απόφαση να αποφυλακιστεί ο Pierre Antonio Panchery.

Βέλγος δικηγόρος καταγγέλλει πιέσεις στην Εύα Καϊλή για την αποφυλάκισή της>

Περιεχόμενα

  1. Εύα Καϊλή: Δικηγόρος σίγουρη για την απελευθέρωση από τη φυλακή
  2. Βέλγος δικηγόρος καταγγέλλει πιέσεις στην Εύα Καϊλή
  3. Η Καϊλή θα εμφανιστεί ενώπιον του Συμβουλίου Προκαταρκτικής Εξέτασης
  4. Συμπέρασμα

Ο δικηγόρος της Εύα Καϊλή είναι βέβαιος για την αποφυλάκισή της από τη φυλακή. Η απόφαση να αποφυλακιστεί η Panchery ενώ η Καϊλή παραμένει στη φυλακή έχει εξοργίσει πολλούς.

Εύα Καϊλή: Δικηγόρος σίγουρη για την απελευθέρωση από τη φυλακή

Η Εύα Καϊλή έλαβε σήμερα καλά νέα και χαμογελάει ξανά. Ο δικηγόρος της είναι αισιόδοξος για την αποφυλάκισή της από τη φυλακή, δηλώνοντας ότι είναι αδύνατο να μην αποφυλακιστεί.

Ωστόσο, η απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης να απελευθερώσει τον Pierre Antonio Panchery με βραχιολάκι έχει εξοργίσει πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του Βέλγου δικηγόρου της Εύα Καϊλή, Sven Marie.

Βέλγος δικηγόρος καταγγέλλει πιέσεις στην Εύα Καϊλή

Ο Σβεν Μαρί, γνωστός Βέλγος δικηγόρος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις.

Κατήγγειλε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Παντσερί ενώ η Καϊλή παραμένει στη φυλακή και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τους Βέλγους δικαστές να αφήσουν ελεύθερη την πελάτισσά του την Πέμπτη, ημέρα της ακρόασής της.

Η Marie επέκρινε τον λόγο που δόθηκε για την απελευθέρωση του Panchery, δηλώνοντας ότι ήταν εξωφρενικός και απίστευτος. Πρόσθεσε ότι έχει δει τις βιντεοσκοπημένες ανακρίσεις του Panchery και αμφιβάλλει αν λέει όλη την αλήθεια.

Κατήγγειλε επίσης την πίεση που ασκείται στην Kaili, δηλώνοντας ότι έχει ανακριθεί για περισσότερες από 20 ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την αστυνομία. Πιστεύει ότι το ένταλμα σύλληψης κατά της Καϊλή είναι ένταλμα σύλληψης υπό πίεση.

Η Καϊλή θα εμφανιστεί ενώπιον του Συμβουλίου Προκαταρκτικής Εξέτασης

Η Καϊλή θα εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης την Πέμπτη 13 Απριλίου. Ο δικηγόρος της είναι προετοιμασμένος και αισιόδοξος για την απελευθέρωσή της από τη φυλακή.

Δήλωσε ότι είναι αδύνατον να μην αποφυλακιστεί όταν όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Qatargate έχουν αποφυλακιστεί. Η Καϊλή έχει φωνάξει για την αθωότητά της και θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους.

Συμπέρασμα

Ο δικηγόρος της Εύα Καϊλή είναι βέβαιος για την απελευθέρωσή της από τη φυλακή και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για την ελευθερία της. Έχει καταγγείλει την απόφαση για την αποφυλάκιση του Panchery και πιστεύει ότι η Καϊλή βρίσκεται υπό πίεση.

Η Καϊλή θα εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης την Πέμπτη και θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

To top