Βουλγάρα κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατά της 11χρονης κόρης της

11χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από την ίδια της τη μητέρα. Η αστυνομία σχηματίζει φάκελο για έρευνα.

Βουλγάρα κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατά της 11χρονης κόρης της>

Περιεχόμενα

  1. 11χρονο κορίτσι νοσηλεύεται μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
  2. Λεπτομέρειες περιστατικού
  3. Βρέθηκε και ερευνήθηκε ο δράστης

Μια γυναίκα από τη Βουλγαρία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, αφού η 11χρονη κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε τραύμα από μακρύ κάταγμα και εκδορές που προκλήθηκαν από τη μητέρα της. Το κορίτσι ανέφερε ότι η μητέρα της της πέταξε ένα πιάτο, προκαλώντας της τα τραύματα. Η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση και το παιδί λαμβάνει περαιτέρω παρακολούθηση και φροντίδα στην Παιδιατρική Κλινική.

11χρονο κορίτσι νοσηλεύεται μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ένα 11χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Ιαλυσό. Οι αστυνομικοί του Α.Τ.

Ιαλυσού ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της μητέρας του κοριτσιού, μιας 43χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία, για ενδοοικογενειακή βία.

Λεπτομέρειες περιστατικού

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο ότι η ανήλικη κοπέλα νοσηλευόταν με τραύμα κατάγματος μήκους επτά εκατοστών στο ύψος του μεσαίου σφυρού του αριστερού αστραγάλου, το οποίο απαιτούσε ράμματα.

Το κορίτσι ενημέρωσε τον γιατρό ότι η μητέρα της της πέταξε ένα πιάτο, προκαλώντας της τον τραυματισμό. Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν επίσης κάποιες εκδορές στα χέρια του κοριτσιού που προκλήθηκαν από τη μητέρα της τέσσερις ημέρες πριν.

Βρέθηκε και ερευνήθηκε ο δράστης

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μητέρα στο νοσοκομείο και την προσήγαγαν για περαιτέρω έρευνα. Το παιδί εισήχθη για νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση τόσο από παιδοψυχολόγο όσο και από κοινωνική λειτουργό.

To top