Βρέφος πεθαίνει από θερμοπληξία: Τραγική ιστορία ενός παιδιού 5,5 μηνών που άφησε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για 8 ώρες στην Άρτα

Τραγικός θάνατος βρέφους 5,5 μηνών στην Άρτα, το οποίο ο πατέρας του άφησε σε καυτό αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες. Η αιτία θανάτου ήταν ασφυξία και θερμοπληξία, ενώ η κηδεία έχει οριστεί για το Σάββατο.

Βρέφος πεθαίνει από θερμοπληξία: Τραγική ιστορία ενός παιδιού 5,5 μηνών που άφησε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για 8 ώρες στην Άρτα>

Περιεχόμενα

  1. Βρέφος πεθαίνει αφού αφέθηκε στο αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες στην Άρτα
  2. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο
  3. Θάνατος βρέφους λόγω αμέλειας του πατέρα του στην Άρτα

Ένα βρέφος 5,5 μηνών πέθανε στην Άρτα, αφού ο πατέρας του το άφησε στο αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες.

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει ότι το μωρό πέθανε από έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία λόγω ασφυξίας στο κλειστό αυτοκίνητο με θερμοκρασίες που ανέβηκαν σε διψήφιο αριθμό. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό και η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, αλλά το παιδί πρέπει πρώτα να βαφτιστεί. Η οικογένεια του άτυχου παιδιού, που πέθανε άδοξα, θρηνεί για την απώλεια του μοναχογιού της.

Βρέφος πεθαίνει αφού αφέθηκε στο αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες στην Άρτα

Το 5,5 μηνών βρέφος πέθανε από ασφυξία και θερμοπληξία, αφού έμεινε σε ένα κλειστό αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες. Ο πατέρας είχε βάλει το παιδί στο καρεκλάκι του στο πίσω κάθισμα, με σκοπό να το πάει στον παιδικό σταθμό, αλλά το ξέχασε μέσα στο όχημα.

Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις έδειξαν ότι το βρέφος πέθανε λόγω έλλειψης οξυγόνου και υψηλών θερμοκρασιών μέσα στο αυτοκίνητο. Η μητέρα επικοινώνησε με τον πατέρα μετά τις 2.30 μ.μ. όταν βρήκε το παιδί αναίσθητο με αφρό στο στόμα. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το βρέφος δεν μπόρεσε να σωθεί.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο

Η κηδεία του βρέφους θα γίνει το Σάββατο στην Άρτα. Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και ολόκληρη τη χώρα. Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου του βρέφους ήταν πνευμονικό οίδημα.

Ωστόσο, πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία, το παιδί πρέπει πρώτα να βαφτιστεί, γεγονός που επιτείνει τον πόνο και την ταλαιπωρία της οικογένειας.

Θάνατος βρέφους λόγω αμέλειας του πατέρα του στην Άρτα

Το ατυχές περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα και η κοινότητα θρηνεί την απώλεια του βρέφους. Η αμέλεια και η λήθη του πατέρα προκάλεσαν το θάνατο του μοναχοπαίδιου του.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα στο αυτοκίνητο τις μεσημεριανές ώρες έκαναν αδύνατη την αναπνοή του παιδιού. Η τραγωδία αυτή είναι μια υπενθύμιση προς όλους τους γονείς να είναι πιο προσεκτικοί και προσεκτικοί για την ασφάλεια των παιδιών τους.

To top