Βρέφος πέθανε από εισρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας στην τραγωδία της Καβάλας

Τραγικός θάνατος βρέφους στην Καβάλα: Βρέφος 20 ημερών πεθαίνει από εισρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας του. Διεξάγεται έρευνα.

Βρέφος πέθανε από εισρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας στην τραγωδία της Καβάλας>

Περιεχόμενα

  1. Ο θείος μιλάει: Τραγικός θάνατος βρέφους στην Καβάλα
  2. Έρευνα σε εξέλιξη

Ένα βρέφος 20 ημερών πέθανε από εισρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας του στο Κρυονέρι Καβάλας. Η τραγωδία συνέβη το πρωί του Σαββάτου και τα ακριβή αίτια του θανάτου ερευνώνται ακόμη.

Ο θείος μιλάει: Τραγικός θάνατος βρέφους στην Καβάλα

Τραγικό θάνατο από εισρόφηση βρήκε ένα βρέφος 20 ημερών στο Κρυονέρι Καβάλας το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον αδελφό της μητέρας, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας μόλις άκουσε την είδηση, η μητέρα τάισε το μωρό τα ξημερώματα και ξανακοιμήθηκε με το βρέφος στην αγκαλιά της. Δύο ώρες αργότερα, όταν ξύπνησε, βρήκε τον γιο της νεκρό δίπλα της.

Η μητέρα έμενε στο σπίτι των γονιών της στο Κρυονέρι, ενώ ο αγνώστου ταυτότητας πατέρας του βρέφους δεν ήταν παρών. Το μωρό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στις 08:40, αλλά κατά την άφιξή του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έρευνα σε εξέλιξη

Η ακριβής αιτία του θανάτου του μωρού δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και αναμένεται να διαλευκανθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Εν τω μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

To top