Ξεκαρδιστικά πειράγματα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: Παράσταση Μήδειας και αξέχαστες ατάκες με τη Μαρία Κίτσου

Δείτε τα ξεκαρδιστικά πειράγματα μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη, της Μαρίας Κίτσου και του Φάνη Μουρατίδη στη σημερινή εκπομπή. Πάρτε μια γεύση από την επερχόμενη παράστασή τους στη Μήδεια του Ευριπίδη, που κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο.

Ξεκαρδιστικά πειράγματα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: Παράσταση Μήδειας και αξέχαστες ατάκες με τη Μαρία Κίτσου>

Περιεχόμενα

  1. «Προσποιούμαι ότι δεν το άκουσα»: Menegaki με την ατάκα της Μαρίας Κίτσου
  2. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Στη σημερινή εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη έχει μαζί της τη Μαρία Κίτσου και τον Φάνη Μουρατίδη, πρωταγωνιστές της επερχόμενης πρεμιέρας της Μήδειας του Ευριπίδη στις 8 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μενεγάκη ρωτάει την Κίτσου αν τη λένε ακόμα Λένιου, ενώ συζητάει για τη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες. Η Κίτσου προβληματίζεται για τον εμβληματικό ρόλο και την επιθυμία της να εξερευνήσει διαφορετικούς χαρακτήρες. Ακολουθεί ένας χιουμοριστικός διάλογος, που αναδεικνύει τη ζωντανή δυναμική μεταξύ της Κίτσου και του Μουρατίδη.

Τα γέλια γεμίζουν το πλατό, καθώς η Μενεγάκη ζητά αστειευόμενη να αγνοηθεί η παρατήρηση, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι πρόκειται για ζωντανή εκπομπή. Μην χάσετε το βίντεο!.

«Προσποιούμαι ότι δεν το άκουσα»: Menegaki με την ατάκα της Μαρίας Κίτσου

Στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, καλεσμένοι ήταν η Μαρία Κίτσου και ο Φάνης Μουρατίδης με αφορμή την παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη στην οποία πρωταγωνιστούν και κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τη Μαρία Κίτσου αν την αποκαλούν ακόμα Λενιώ μετά από ένα χρόνο και αποκάλυψε ότι κάθε απόγευμα προβάλλεται η σειρά, Άγριες Μέλισσες από την τηλεόραση Μακεδονία και κάποιες μέρες κάθισε ξανά και είδε το έργο….

«Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά πήγε τόσο καλά… Σε φωνάζουν ακόμα Λένιο ή το έχουν αποβάλει;».

Η Μαρία Κίτσου δήλωσε ότι την αποκαλούν ακόμα «και αυτός ήταν ένας λόγος που απέφυγα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, ήταν ένας εμβληματικός ρόλος και έπρεπε να ξεχαστεί λίγο… Να βγάλω από το μυαλό μου τη Σταμίρη με την οποία με έχει συνδέσει ο κόσμος… Μου αρέσει να επιλέγω διαφορετικούς ρόλους. «!.

Και η Ελένη είπε στον Φάνη: «Κανόνισε να βαρεθείς στην περιοδεία…»!.

Με τη Μαρία Κίτσου να λέει: «Δεν υπάρχει Φάνης είναι η χαρά της ζωής… Πεθαίνω να είμαστε στη σκηνή να βρίζουμε, να χτυπιόμαστε και το επόμενο δευτερόλεπτο να λέει ένα μ@λ@κ@@@ και να γίνεται…»!.

«Κάνε ότι δεν το άκουσες αυτό, είμαστε live!» αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη και ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο!.

To top