Ειδήσεις

Η ΑΑΔΕ πατάει τις μεταφορές χρημάτων: Οι επικείμενες έρευνες κλονίζουν την ADA – Μάθετε περισσότερα

Η ΑΑΔΕ στοχεύει στις μεταφορές χρημάτων: ΑΑΔΕ: Πάταξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος – Επιπτώσεις ΑΣΥΡΙΠΤΟ ΑΔΑ Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Συναγερμός έκτακτης ανάγκης: Ανάκληση μολυσμένων σοκολατών – Cadbury & Kim’s Chocolates

Συναγερμός: Μολυσμένες σοκολάτες Cadbury – Σοβαρός κίνδυνος για λιστέρια – Λεπτομέρειες μέσα – Σε εξέλιξη η ανάκληση από τον ΕΦΕΤ Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» έρχονται στην Ελλάδα: Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης σε πανικό

Ετοιμαστείτε για την άφιξη των «σούπερ μάρκετ των φτωχών» της Poundland στην Ελλάδα – Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης σε πανικό. Μάθετε περισσότερα! Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Επαναστατική τραπεζική: Η απόφαση που αλλάζει το παιχνίδι και ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Επαναστατικές αλλαγές στον τραπεζικό τομέα: Πείτε αντίο στη γραφειοκρατία! Δείτε τη νέα εποχή των ψηφιακών συναλλαγών και των βελτιωμένων διαδικασιών. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Σοκ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων: Νέος κανονισμός περιορίζει τα φορτηγά στην Αθήνα

Σοκ: Όχι άλλα οχήματα στους δρόμους της Αθήνας! Ο νέος κανονισμός για την εστίαση περιορίζει τα φορτηγά. SEO-optimized content. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Οι τιμές των αεροπορικών ταξιδιών εκτοξεύονται στα ύψη: Οι σοκαριστικές αλλαγές αφήνουν τους επιβάτες έξαλλους!

Σοκ στα αεροπορικά εισιτήρια: Οι επιβάτες εξοργισμένοι καθώς το κόστος ταξιδιού εκτοξεύεται – Οι αυστηρότεροι κανονισμοί της ΕΕ για το κλίμα προκαλούν έως και 29% αύξηση των ναύλων! Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Ανάκληση: Επικίνδυνο κοτόπουλο βρέθηκε! Προστατέψτε την υγεία σας – Ειδοποίηση του ΕΦΕΤ

Συναγερμός για επικίνδυνο κοτόπουλο: Η NFA ανακαλεί μολυσμένα ρολά | Ο ΕΦΕΤ διασφαλίζει την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Ανάκληση έκτακτης ανάγκης: Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί για επικίνδυνο προϊόν – Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση έκτακτης ανάγκης: Επισήμανση: Ανάκληση επικίνδυνου προϊόντος – Επίσημη ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Κίνδυνος των δαπέδων βινυλίου: Ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις για σπίτια

Δείτε τους κρυμμένους κινδύνους των δαπέδων βινυλίου και την επείγουσα ανάγκη για ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις. Τα δάπεδα με βάση το PVC ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία λόγω των τοξικών χημικών ουσιών και των πρόσθετων. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023: Πρωτόκολλα ασφαλούς χειρισμού και μεταφοράς χαρτιού

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023: Ασφαλής διακίνηση χαρτιού – Χρηματοκιβώτια, αστυνομικά τμήματα και ταχυμεταφορείς εξασφαλίζουν τη μεταφορά χωρίς παραβιάσεις. Μάθετε τη σχολαστική διαδικασία. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Το αναπάντεχο τέλος του Pac-Man & το άγνωστο παραμύθι του Playmobil

Δείτε τις συναρπαστικές ιστορίες του Pac-Man και του Playmobil! Αποκαλύψτε το αναπάντεχο τέλος του Pac-Man και τους περιορισμούς μνήμης που αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα εμβαθύνετε στην προέλευση του Playmobil και των εμβληματικών χαρακτήρων του χωρίς μύτη. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Αποτελέσματα διαγωνισμού ΑΣΕΠ: Ελέγξτε τα σημάδια σας και τις ενημερώσεις προσλήψεων

Ελέγξτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του διαγωνισμού ASEP στην ιστοσελίδα. Μάθετε αν περάσατε και αποκτήστε πρόσβαση στη βαθμολογία σας. Δείτε τις επερχόμενες μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα μετά τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των δήμων όπου θα καλυφθούν θέσεις. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Κάντε τώρα αίτηση για 590 νέες θέσεις εργασίας με 1.000 ευρώ/μήνα για 7 χρόνια στο gov.gr

Αίτηση στο gov.gr για 590 νέες θέσεις εργασίας, 1.000 ευρώ/μήνα για 7 χρόνια – ΔΥΠΕ (σ. ΟΑΕΔ) – Προθεσμία 6 Ιουνίου Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Αίτηση για πάσο οδοντιάτρου: €40 Allowance | gov.gr | Προθεσμία 22 Οκτωβρίου 2023

Υποβάλετε αίτηση για το πάσο οδοντιάτρου στο gov.gr για επίδομα 40 ευρώ. Μάθετε ποιοι είναι επιλέξιμοι, πώς να υποβάλλετε την αίτηση και την προθεσμία. Μην χάσετε! Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Ιούνιος 2023 Συντάξεις: Ημερομηνίες & ώρες πληρωμών για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο, ΝΑΤ και άλλα

Συντάξεις Ιουνίου 2023: ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο, ΝΑΤ και άλλες. Ανακοίνωση του ΕΦΚΑ. Δεν αναμένονται αλλαγές ή ενισχύσεις. Λεπτομέρειες στην [ιστοσελίδα]. Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Δημόσιες συντάξεις & αυξήσεις μισθών 2024: Τι να περιμένουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι

Δείτε τις νέες αυξήσεις του 2024 στις δημόσιες συντάξεις και τους μισθούς. Μάθετε για τις υποσχόμενες αλλαγές, τις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και άλλα. Μείνετε ενημερωμένοι! Διαβάστε περισσότερα »
Ειδήσεις

Νέοι κανόνες και τιμολόγηση: Καταστολή της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης του Netflix

Η καταστολή του Netflix στην κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης: Όχι πια δανεικοί κωδικοί πρόσβασης. Ενημερωθείτε για τη νέα πολιτική του Netflix για τον περιορισμό της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης και τις επιπτώσεις για τους συνδρομητές παγκοσμίως. Διαβάστε περισσότερα »
To top