Sklavenitis: Προειδοποίηση για απάτη, αύξηση κερδών και παράπονα εργαζομένων

Μείνετε ενημερωμένοι: Σκλαβενίτης εκδίδει προειδοποίηση για απάτη, επιτυγχάνει εντυπωσιακά κέρδη το 2021 και αντιμετωπίζει καταγγελίες εργαζομένων. Μάθετε περισσότερα: Η Σκλαβενίτης Σκλαβενίτης, η οποία είναι μέλος του Δ.

Sklavenitis: Προειδοποίηση για απάτη, αύξηση κερδών και παράπονα εργαζομένων>

Περιεχόμενα

 1. Προσοχή στην απάτη: Ειδική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη
 2. Σκλαβενίτης: Σκλαβενίτης
 3. Σκλαβενίτης: Σκλαβενίτης
 4. Καταγγελίες εργαζομένων στη Σκλαβενίτης
 5. Προσοχή στην απάτη: Ειδική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη
 6. Σκλαβενίτης: Εντυπωσιακές επιδόσεις το 2021
 7. Σκλαβενίτης: Δέσμευση για μελλοντική επέκταση
 8. Οι εργαζόμενοι της Sklavenitis εκφράζουν ανησυχίες

Προσοχή στην απάτη: Ειδική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη

Η Σκλαβενίτης έχει γίνει στόχος απατεώνων που χρησιμοποιούν το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σε εικονικούς διαγωνισμούς για να εξαπατήσουν τους συμμετέχοντες.

Αυτοί οι διαγωνισμοί, οι οποίοι κοινοποιούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστότοπους, έχουν ως στόχο τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών με το ψευδές πρόσχημα της προσφοράς δωροεπιταγών ή χρηματικών επάθλων. Ο Σκλαβενίτης θέλει να διευκρινίσει ότι δεν διοργανώνει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει καταγγείλει το θέμα στις αρχές.

Σκλαβενίτης: Σκλαβενίτης

Η Σκλαβενίτης σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία το 2021, με κύκλο εργασιών 3,98 δισ. ευρώ έναντι 3,79 δισ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

Παρά τις προκλήσεις που προέκυψαν από την πανδημία και την αύξηση των τιμών των πρώτων υλών, η εταιρεία διατήρησε θετική πορεία. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ανήλθαν σε 292,7 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 92,5 εκατ. ευρώ, αντιπροσωπεύοντας το 2,3% του συνολικού κύκλου εργασιών. Η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης κατέγραψε κύκλο εργασιών 3,3 δισ.

ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων να ανέρχονται σε 251,2 εκατ. ευρώ. Το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας, που περιλαμβάνει επέκταση του δικτύου, ανακαινίσεις καταστημάτων και ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας, συνέβαλε στην κερδοφορία της για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Σκλαβενίτης: Σκλαβενίτης

Η Σκλαβενίτης έχει ένα φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο για το 2022 και το 2023, το οποίο επικεντρώνεται στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη.

Αυτό περιλαμβάνει το άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων, επενδύσεις σε έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και ενίσχυση των υποδομών. Η εταιρεία στοχεύει επίσης να επεκτείνει το ηλεκτρονικό της κατάστημα και να βελτιώσει την ψηφιακή αγοραστική εμπειρία των πελατών της.

Με περισσότερους από 33.000 εργαζόμενους και ένα δίκτυο διαφόρων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, η Σκλαβενίτης παραμένει προσηλωμένη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών της.

Καταγγελίες εργαζομένων στη Σκλαβενίτης

Οι εργαζόμενοι στη Σκλαβενίτης έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις συνθήκες εργασίας.

Ανέφεραν περιπτώσεις στις οποίες τους ζητήθηκε να εργαστούν πέραν του προγραμματισμένου ωραρίου τους, συμπεριλαμβανομένων των ρεπό τους, μετά την υποκλοπή των ψηφιακών καρτών εργασίας τους.

Το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους τόνισε την ανάγκη για βελτίωση των συνθηκών εργασίας, δίκαιη μεταχείριση και υπογραφή συλλογικής σύμβασης που θα περιλαμβάνει σημαντικές αυξήσεις μισθών, μείωση των ωρών εργασίας και κατάργηση της εξαήμερης εβδομάδας εργασίας. Ζήτησαν την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τις δίκαιες εργασιακές πρακτικές.

Προσοχή στην απάτη: Ειδική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη

Η Sklavenitis έχει πέσει θύμα μιας μεγάλης απάτης και η εταιρεία θέλει να ενημερώσει σχετικά τους πελάτες της.

Άγνωστοι χρησιμοποιούν καταχρηστικά το όνομα, το λογότυπο και τις φωτογραφίες της εταιρείας σε εικονικούς διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες. Αυτοί οι διαγωνισμοί αποσκοπούν στη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από τους συμμετέχοντες υποσχόμενοι δωροεπιταγές, μετρητά ή άλλα βραβεία.

Η Sklavenitis θέλει να διευκρινίσει ότι δεν διοργανώνει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει καταγγείλει το θέμα στις αρχές.

Σκλαβενίτης: Εντυπωσιακές επιδόσεις το 2021

Η Σκλαβενίτης σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία το 2021, με τα κέρδη της να φτάνουν σε πρωτοφανή επίπεδα. Ο κύκλος εργασιών του ομίλου το 2021 ανήλθε σε 3,98 δισ. ευρώ, έναντι 3,79 δισ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

Παρά τις προκλήσεις που προέκυψαν από την πανδημία και την άνοδο των τιμών των πρώτων υλών, η Sklavenitis διατήρησε μια θετική πορεία.

 • Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ανήλθαν σε 292,7 εκατ. ευρώ, από 261,4 εκατ. ευρώ το 2020.
 • Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 92,5 εκατ. ευρώ, αντιπροσωπεύοντας το 2,3% του συνολικού κύκλου εργασιών.
 • Οι ελληνικές υπεραγορές Σκλαβενίτης κατέγραψαν κύκλο εργασιών 3,3 δισ. ευρώ.
 • Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων για τις Ελληνικές Υπεραγορές ανήλθαν σε 251,2 εκατ. ευρώ.
 • Τα κέρδη προ φόρων για τις Ελληνικές Υπεραγορές ανήλθαν σε 82,3 εκατ. ευρώ, αντιπροσωπεύοντας το 2,5% του συνολικού κύκλου εργασιών.

Η Σκλαβενίτης αποδίδει την επιστροφή της στην κερδοφορία για δεύτερη συνεχή χρονιά στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξής της, το οποίο περιλαμβάνει οργανική επέκταση του δικτύου, ανακαινίσεις καταστημάτων και ενίσχυση της ψηφιακής της παρουσίας.

Η εταιρεία επένδυσε πάνω από 63 εκατομμύρια ευρώ σε αυτές τις πρωτοβουλίες, δημιουργώντας περισσότερες από 1.300 νέες θέσεις εργασίας.

Σκλαβενίτης: Δέσμευση για μελλοντική επέκταση

Η Sklavenitis διαθέτει στρατηγικό σχέδιο για το 2022 και το 2023, το οποίο επικεντρώνεται στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη.

 • Άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Μυτιλήνη και τη Γλυφάδα.
 • Επένδυση σε έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας.
 • Επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος σε νέες περιοχές.
 • Ενίσχυση των υποδομών με ένα κέντρο Nanobike και ένα κέντρο προετοιμασίας έτοιμων γευμάτων.

Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της και να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι εργαζόμενοι της Sklavenitis εκφράζουν ανησυχίες

Οι εργαζόμενοι της Sklavenitis έχουν εκφράσει σοβαρά παράπονα για τις συνθήκες εργασίας. Η εφαρμογή της «ψηφιακής κάρτας εργασίας» έχει οδηγήσει σε παράπονα μεταξύ του εργατικού δυναμικού.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Σκλαβενίτη στη Βόρεια Ελλάδα επισήμανε ορισμένα περιστατικά.

 • Οι εργαζόμενοι καλούνται να εργαστούν την ημέρα του ρεπό τους χωρίς να τραβήξουν την κάρτα τους.
 • Οι οδηγοί καλούνται να εργαστούν πέραν του προγραμματισμένου ωραρίου τους μετά την εξαργύρωση της κάρτας τους.
 • Οι εργαζόμενοι που προετοιμάζουν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες λαμβάνουν εντολή να περάσουν τις κάρτες τους πριν ολοκληρώσουν τις παραγγελίες.

Το συνδικάτο επέκρινε τους ισχυρισμούς του Υπουργείου Εργασίας περί επανάστασης στην αγορά εργασίας, τονίζοντας τη διάβρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την ανάγκη συλλογικής δράσης.

Ζήτησαν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με αυξήσεις μισθών, μειωμένες ώρες εργασίας και βελτιωμένες συνθήκες εργασίας.

To top