Ενισχυμένη πρόσβαση στο Taxisnet & πλατφόρμα myAADE: Εξερευνήστε νέες υπηρεσίες και καταπολεμήστε τη φοροδιαφυγή

Δείτε τη νέα πλατφόρμα myAADE και τα ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στο Taxisnet. Αποκτήστε πρόσβαση σε ψηφιακές εφαρμογές, διαχειριστείτε λογαριασμούς και καταπολεμήστε τη φοροδιαφυγή μέσω της εφαρμογής της ΑΑΔΕ.

Ενισχυμένη πρόσβαση στο Taxisnet & πλατφόρμα myAADE: Εξερευνήστε νέες υπηρεσίες και καταπολεμήστε τη φοροδιαφυγή>

Περιεχόμενα

  1. Το Taxisnet υιοθετεί πρόσθετο βήμα σύνδεσης
  2. Παρουσιάζουμε το myAADE: Η διάδοχη πλατφόρμα του Taxisnet
  3. Η ΑΑΔΕ ενθαρρύνει την αναφορά των πολιτών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
  4. Αποτελεσματική επαλήθευση παραλαβής με την εφαρμογή AADE

Δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις του Taxisnet και την εισαγωγή του myAADE, της διάδοχης πλατφόρμας. Η ΑΑΔΕ έχει εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την πρόσβαση στη φορολογική πλατφόρμα, παρόμοια με τα μοντέλα e-banking.

Ενημερωθείτε για τη νέα διαδικασία σύνδεσης και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του myAADE, παρέχοντας ένα φιλικό προς το χρήστη ψηφιακό περιβάλλον. Επιπλέον, διερευνήστε πώς η ΑΑΔΕ καταπολεμά τη φοροδιαφυγή με μια ειδική εφαρμογή που επιτρέπει στους καταναλωτές να αναφέρουν πλαστές αποδείξεις, συμβάλλοντας σε ένα διαφανές φορολογικό σύστημα.

Μείνετε ενημερωμένοι και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτές τις καινοτόμες ψηφιακές λύσεις.

Οι κωδικοί μας στο Taxisnet είναι άκυροι: δείτε πώς να συνδεθείτε στο εξής – Τι προστέθηκε –.

Το Taxisnet υιοθετεί πρόσθετο βήμα σύνδεσης

Η διαδικασία πρόσβασης στον ιστότοπο του Taxis, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, να έχουν πρόσβαση σε οικονομικές καταστάσεις και να λαμβάνουν διάφορα πιστοποιητικά, αλλάζει.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εφάρμοσε ένα νέο μοντέλο σύνδεσης παρόμοιο με το e-banking, το οποίο απαιτεί έναν επιπλέον κωδικό που αποστέλλεται μέσω SMS στο καταχωρημένο κινητό τηλέφωνο. Η αλλαγή αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της ασφάλειας και αναμένεται να εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες.

Παρουσιάζουμε το myAADE: Η διάδοχη πλατφόρμα του Taxisnet

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας myAADE, η οποία αντικαθιστά το γνωστό Taxisnet.

Με το myAADE, ιδιώτες και επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε ένα φιλικό προς το χρήστη ψηφιακό περιβάλλον, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες, όπως φορολογικές δηλώσεις, φορολογία ακινήτων και οχημάτων, ηλεκτρονικά βιβλία myDATA, διαχείριση οφειλών, εγγραφή ΦΠΑ και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες και εξοικονομεί πάνω από 2 εκατομμύρια ώρες ετησίως. Ο Διοικητής Γιώργος Πιτσιλής τόνισε την εστίαση στις ψηφιακές υπηρεσίες με επίκεντρο τον πολίτη.

Η ΑΑΔΕ ενθαρρύνει την αναφορά των πολιτών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει δράση κατά της φοροδιαφυγής, εισάγοντας μια ειδική εφαρμογή που επιτρέπει στους καταναλωτές να καταγγέλλουν επαγγελματίες που εκδίδουν πλαστές αποδείξεις.

Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store, επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν τις αποδείξεις, να ελέγχουν για παρατυπίες και να υποβάλλουν τις σχετικές πληροφορίες ανώνυμα ή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet. Η καταγγελία πιθανής φοροδιαφυγής μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του φόρου ή σε συμμετοχή σε χρηματική κλήρωση. Η ΑΑΔΕ έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία ενός διαφανούς φορολογικού συστήματος.

Αποτελεσματική επαλήθευση παραλαβής με την εφαρμογή AADE

Μια νέα εφαρμογή AADE διευκολύνει την επαλήθευση αποδείξεων με τη σάρωση κωδικών QR στις αποδείξεις. Η εφαρμογή διασταυρώνει τις πληροφορίες της απόδειξης με τη βάση δεδομένων MyData για τον εντοπισμό τυχόν παρατυπιών ή μη καταχωρημένων συναλλαγών.

Εάν διαπιστωθούν αποκλίσεις, η ΑΑΔΕ λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, θέτοντας την επιχείρηση υπό έλεγχο και διενεργώντας επιτόπιους ελέγχους. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες και παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, προωθώντας τη συμμόρφωση και αποθαρρύνοντας τις παράνομες πρακτικές.

To top