Μια θαυματουργή ιστορία: Η τετράχρονη Μαρία νίκησε τον στρεπτόκοκκο λαιμό μετά από 4μηνη νοσηλεία στο Ισραήλ

Η τετράχρονη Μαρία νικά τον στρεπτόκοκκο μετά από 4 μήνες στο νοσοκομείο. Παρά τις αντιξοότητες, η Μαρία επέστρεψε στο σπίτι της χαμογελαστή και υγιής.

Μια θαυματουργή ιστορία: Η τετράχρονη Μαρία νίκησε τον στρεπτόκοκκο λαιμό μετά από 4μηνη νοσηλεία στο Ισραήλ>

Περιεχόμενα

  1. Η μικρή Μαρία κερδίζει τη μάχη κατά του στρεπτόκοκκου λαιμού μετά από 4 μήνες στο νοσοκομείο
  2. Η χαρούμενη επιστροφή
  3. Περιπέτεια της μικρής Μαρίας
  4. Η σημασία της οικογένειας και της πίστης
  5. Ευχαριστούμε την ιατρική ομάδα και το Υπουργείο Υγείας
  6. Ένα θαύμα συνέβη

Μετά από τέσσερις μήνες μάχης με τον στρεπτόκοκκο τύπου Α, η τετράχρονη Μαρία επέστρεψε νικήτρια στην Κύπρο. Το ταξίδι της ξεκίνησε όταν διαγνώστηκε με την ασθένεια λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Η υγεία της επιδεινώθηκε γρήγορα και η κατάσταση κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη, αλλά η αγάπη και η πίστη των αγαπημένων της προσώπων έδωσε στην οικογένειά της τη δύναμη να αντέξει. Παρά τις αντιξοότητες, η Μαρία επέστρεψε στο σπίτι της χαμογελαστή και υγιής.

Η μικρή Μαρία κερδίζει τη μάχη κατά του στρεπτόκοκκου λαιμού μετά από 4 μήνες στο νοσοκομείο

Μετά από τέσσερις μήνες μάχης με τον στρεπτόκοκκο τύπου Α στο νοσοκομείο Telasomer του Τελ Αβίβ, η τετράχρονη Μαρία επέστρεψε στην Κύπρο ως νικήτρια.

Η κατάσταση της υγείας της Μαρίας είχε κριθεί κρίσιμη και το Υπουργείο Υγείας έστησε μια μεγάλη επιχείρηση στις 21 Δεκεμβρίου για την αερομεταφορά της στο Ισραήλ. Παρά τις αντιξοότητες, η Μαρία επέστρεψε στο σπίτι της χαμογελαστή και υγιής.

Η χαρούμενη επιστροφή

Οι παππούδες της Μαρίας, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Καλώς ήρθατε Μαρία», μαζί με λουλούδια, μπαλόνια και αρκουδάκια.

Δάκρυα χαράς γέμισαν τα μάτια τους καθώς γιόρταζαν την επιστροφή της μικρής τους πριγκίπισσας και της οικογένειάς της.

Περιπέτεια της μικρής Μαρίας

Η περιπέτεια ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όταν η Μαρία διαγνώστηκε με στρεπτοκοκκική φαρυγγίτιδα τύπου Α. Η υγεία της επιδεινώθηκε γρήγορα και η κατάσταση κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη.

Ωστόσο, η αγάπη και η πίστη των ανθρώπων γύρω της έδωσαν στην οικογένειά της τη δύναμη να αντέξει τη δύσκολη κατάσταση. Μετά από δύο μήνες στην εντατική, η υγεία της Μαρίας βελτιώθηκε τελικά και επέστρεψε στο σπίτι της νικήτρια.

Η σημασία της οικογένειας και της πίστης

Η οικογένεια της Μαρίας τονίζει τη σημασία του να έχεις κοντά σου τους αγαπημένους σου και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί. Πιστώνουν την αγάπη και την πίστη των ανθρώπων γύρω τους που τους έδωσαν τη δύναμη να αντέξουν τη δύσκολη κατάσταση.

Ευχαριστούμε την ιατρική ομάδα και το Υπουργείο Υγείας

Οι γονείς της Μαρίας εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στην ιατρική ομάδα στην Κύπρο που υποδέχτηκε την κόρη τους στο νοσοκομείο και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μπορέσει να ταξιδέψει, καθώς και στους γιατρούς στο Ισραήλ που βρίσκονται στο πλευρό της Μαρίας τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Εκφράζουν επίσης την ευγνωμοσύνη τους προς τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας που πήρε το ρίσκο να υπογράψει για τη διακομιδή της Μαρίας σε μια κατάσταση όπου δεν ήταν στα καλύτερά της.

Ένα θαύμα συνέβη

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για αυτούς τους δύσκολους τέσσερις μήνες, θυμίζοντας την πρώτη στιγμή που το Υπουργείο πήρε το ρίσκο της μεταφοράς της Μαρίας στο Ισραήλ.

Μια θαυματουργή ιστορία: Η τετράχρονη Μαρία νίκησε τον στρεπτόκοκκο λαιμό μετά από 4μηνη νοσηλεία στο Ισραήλ

Αν και ήταν μια δύσκολη απόφαση, το θαύμα έγινε και η μικρή Μαρία επέστρεψε στην Κύπρο νικήτρια από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Η μικρή Μαρία έχει επιστρέψει στην καθημερινή της ρουτίνα, κάνοντας όλα όσα αγαπάει και όλα όσα στερήθηκε τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ευχόμαστε στην ίδια και στην οικογένειά της τα καλύτερα.

To top