Πάσχα 2023 Πρόγνωση καιρού: Μέρμινιανς & Μετεωρολόγοι μιλούν + Οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται

Μάθετε την τελευταία πρόγνωση του καιρού για το Πάσχα 2023 από τους μετεωρολόγους και τους Μερμινιώτες και ενημερωθείτε για τις ακριβές τιμές της βενζίνης για τα ταξίδια των διακοπών.

Πάσχα 2023 Πρόγνωση καιρού: Μέρμινιανς & Μετεωρολόγοι μιλούν + Οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται>

Περιεχόμενα

  1. Καιρός – Πάσχα 2023: «Μερομόνια με… παράξενα νέα
  2. Κλέαρχος Μαρουσάκης: Η πρόβλεψη για το Πάσχα
  3. Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα
  4. Τάσος Αρνιακός: Οι τελευταίες του πασχαλινές προβλέψεις
  5. Acrivo Πάσχα στο χωριό: με 2 ευρώ βενζίνη για την έξοδο

Ετοιμαστείτε για το Πάσχα του 2023, καθώς σας μεταφέρουμε τις τελευταίες ενημερώσεις για τον καιρό απευθείας από τους μετεωρολόγους, ακόμη και από τους Μερμινιώτες.

Αν και ο καιρός είναι γενικά καλός για τον Απρίλιο, το Πάσχα του 2023 αναμένεται να είναι διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε την πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, συμπεριλαμβανομένων πιθανών κυμάτων κακοκαιρίας, μικρής πτώσης της θερμοκρασίας και βροχών.

Θα εξετάσουμε επίσης την τελευταία πρόβλεψη για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό και τις ακριβές τιμές της βενζίνης που θα κάνουν το Πάσχα λίγο πικρό για πολλούς Έλληνες.

Καιρός – Πάσχα 2023: «Μερομόνια με… παράξενα νέα

Αναρωτιέστε για τον καιρό του Πάσχα 2023; Θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια; Μάθετε τι προβλέπουν οι Μερμινιώτες και οι μετεωρολόγοι και ποιο σενάριο δεν θα επαναληφθεί.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Η πρόβλεψη για το Πάσχα

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αναμένονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες μέχρι το Πάσχα.

Ο καιρός σε όλη τη χώρα θα βελτιωθεί σήμερα, αλλά νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από τα δυτικά από τις βραδινές ώρες μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας. Οι άνεμοι θα στραφούν από νότιοι σε βορειοδυτικούς, συμβάλλοντας στην απομάκρυνση της αφρικανικής σκόνης. Με το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένονται βροχές και καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από την Κυριακή και μετά, ενώ ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι την Τετάρτη. Από τη Μ. Πέμπτη ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και ο καιρός από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι ήπιος με αυξημένες τιμές θερμοκρασίας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα

Ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος προβλέπει ότι οι πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς Κελσίου, με θερμοκρασίες που δεν θα θυμίζουν τόσο πολύ άνοιξη.

Τάσος Αρνιακός: Οι τελευταίες του πασχαλινές προβλέψεις

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσο Αρνιακό, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται από τη Μεγάλη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

Ωστόσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν προβλέψεις.

Acrivo Πάσχα στο χωριό: με 2 ευρώ βενζίνη για την έξοδο

Η απόφαση του ΟΠΕΚ+ να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου προκάλεσε αύξηση των τιμών των καυσίμων, ιδίως της βενζίνης, καθιστώντας δύσκολο για τους Έλληνες να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους για τις διακοπές του Πάσχα.

Οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων της χώρας έχουν ήδη αυξηθεί κατά 8 λεπτά για τη βενζίνη και 6 λεπτά για το πετρέλαιο κίνησης. Οι τιμές των καυσίμων αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται, με τους κατοίκους των επαρχιακών πόλεων και των νησιών να έρχονται αντιμέτωποι με τιμές βενζίνης άνω των 2 ευρώ ανά λίτρο κατά την περίοδο του Πάσχα.

Πικρό θα είναι το φετινό Πάσχα για όσους αποφασίσουν να τιμήσουν τα παραδοσιακά έθιμα των προγόνων τους και να φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές στα χωριά τους.

To top