Σπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζοντας με τον Μέγα Αλέξανδρο | Τηλεοπτική συνέντευξη

Δείτε πώς ο Σπύρος Μπιμπίλας, γνωστός ηθοποιός, συζητά για την εκπληκτική ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο σε τηλεοπτική συνέντευξη. Εξερευνήστε την προέλευσή του, την προσφορά του στην αμερικανική ταινία και την αναμφισβήτητη ομοιότητα με ένα νόμισμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζοντας με τον Μέγα Αλέξανδρο | Τηλεοπτική συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Σπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο
  2. Σπύρος Μπιμπίλας: «Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο»

Σπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο

Δείτε πώς ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, συζητά σε τηλεοπτική συνέντευξη για την εκπληκτική ομοιότητά του με τον μυθικό στρατηλάτη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπιμπίλας μοιράστηκε τις ρίζες του από τη Χαλκιδική και τόνισε τις ομοιότητες του ίδιου με τον Μέγα Αλέξανδρο. Αφηγήθηκε μάλιστα ότι εξετάστηκε για τον ρόλο του νεαρού Αλεξάνδρου σε μια αμερικανική ταινία, προβάλλοντας την απίστευτη ομοιότητα με ένα νόμισμα που φέρει το προφίλ της θρυλικής μορφής.

Βυθιστείτε βαθύτερα σε αυτή τη συναρπαστική συζήτηση παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο»

Πριν βιαστείτε να σχολιάσετε, ακούστε πώς σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός την ομοιότητά του με τον μυθικό στρατηγό σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Την πεποίθηση ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σπύρος Βιβλιόλας,.

«Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Εκτός αυτού, μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο. Και όταν μου λένε «έλα τώρα, δεν είμαστε Έλληνες, δεν είμαστε μεικτοί», εγώ δεν είμαι μεικτός.

Κάποτε με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, που δεν έγινε, να υποδυθώ τον Μέγα Αλέξανδρο σε νεαρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Δείτε το βίντεο.

To top