Θαύμα στο Μακροχώρι: Φιγούρα του Αγίου Βαπτιστή στην πετσέτα των πιστών

Δείτε τη θαυματουργή εμφάνιση της μορφής του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή σε μια πετσέτα πιστών σε έναν Ιερό Ναό του Μακροχωρίου. Δείτε τη φωτογραφία και μάθετε περισσότερα.

Θαύμα στο Μακροχώρι: Φιγούρα του Αγίου Βαπτιστή στην πετσέτα των πιστών>

Ένα θαυμαστό γεγονός έλαβε χώρα σε έναν Ιερό Ναό του Μακροχωρίου, όπου η μορφή του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή εμφανίστηκε σε μια πετσέτα που χρησιμοποιούνταν για να σκουπίζουν τα χέρια και τα πρόσωπα των πιστών κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Το περιστατικό αυτό επηρέασε συναισθηματικά την εκκλησία και έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη συγκινητική ιστορία.

Ένα θαύμα στο Μακροχώρι: Η μορφή του Τιμίου Προδρόμου σε μια πετσέτα πιστών

Ένα συγκινητικό περιστατικό συνέβη στον Ιερό Ναό του Μακροχωρίου που συγκίνησε τις καρδιές των πιστών και ξεσήκωσε τα συναισθήματα των εκκλησιαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου, λίγο πριν από τη μεγάλη ευλογία, ο ιερέας έπλενε τα χέρια των πιστών και σκούπιζε τα πρόσωπα και τα χέρια τους με μια ιερή πετσέτα.

Όταν η πετσέτα στέγνωσε, εμφανίστηκε στη φωτογραφία μια φιγούρα που έμοιαζε με εκείνη του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή!.

Όπως είναι κατανοητό, οι Χριστιανοί θεώρησαν το γεγονός αυτό ως θαύμα. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral σε όλη την Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες.

Θαύμα στο Μακροχώρι: Φιγούρα του Αγίου Βαπτιστή στην πετσέτα των πιστών

Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία.

To top