Τι πρέπει να γνωρίζετε: Ανακοίνωση ναύλου της Ryanair & ενημερώσεις για τα αεροπορικά ταξίδια

Δείτε την εκπληκτική ανακοίνωση της Ryanair σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και το τέλος των εξαιρετικά χαμηλών ναύλων. Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια επανέρχονται, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία προετοιμάζει τους πελάτες για υψηλότερες τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης και της έλλειψης αεροσκαφών.

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Ανακοίνωση ναύλου της Ryanair & ενημερώσεις για τα αεροπορικά ταξίδια>

Περιεχόμενα

  1. Αεροπορικά ταξίδια: Ανακοίνωση «βόμβα» της Ryanair για τις τιμές
  2. Ο πραγματικός λόγος που οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους επιβάτες
  3. Οι αυξανόμενες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και η ώθηση για βιωσιμότητα
  4. Απόψεις από τους αεροσυνοδούς: Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της πτήσης σας
  5. Η Google Flights καταρρίπτει τους μύθους για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων
  6. Αεροπορικά ταξίδια: «Βόμβα» από τη Ryanair – Τι ανακοίνωσε για τις τιμές της –
  7. Οι μέρες των εξαιρετικά χαμηλών ναύλων μπορεί να έχουν τελειώσει.
  8. Αεροπορικά ταξίδια: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι αεροσυνοδοί σας χαιρετούν
  9. Αεροπορικά ταξίδια: νέο… εγκεφαλικό επεισόδιο – Τι αλλάζει άμεσα

Αεροπορικά ταξίδια: Ανακοίνωση «βόμβα» της Ryanair για τις τιμές

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η Ryanair έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών με το επιχειρηματικό της μοντέλο χαμηλού κόστους, προσφέροντας εισιτήρια σε τιμές μόλις 9,99 ευρώ. Ωστόσο, μετά την παρατεταμένη διακοπή των πτήσεων λόγω της πανδημίας, η αεροπορική εταιρεία μεταφέρει δυσάρεστα νέα στους πελάτες της.

Ο οικονομικός διευθυντής Neil Sorahan αποκάλυψε ότι οι ημέρες των εξαιρετικά χαμηλών ναύλων ενδέχεται να φτάσουν στο τέλος τους. Καθώς οι κρατήσεις αυξάνονται κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι πελάτες είναι πλέον πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλότερες τιμές, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στον κλάδο.

Η αλλαγή αυτή οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση για καλοκαιρινές αποδράσεις και στην περιορισμένη διαθεσιμότητα αεροσκαφών. Η αεροπορική βιομηχανία υφίσταται μετασχηματισμό, με την Easy Jet να βιώνει επίσης μια αύξηση των κερδών της, καθώς οι ταξιδιώτες δίνουν προτεραιότητα στα ταξίδια και επιλέγουν καταλύματα επιχειρηματικής θέσης.

Ο πραγματικός λόγος που οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους επιβάτες

Κατά την επιβίβαση σε ένα αεροπλάνο, οι επιβάτες συχνά χαιρετιούνται από χαμογελαστές αεροσυνοδούς, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την απλή χειρονομία από ό,τι φαίνεται με το μάτι.

Πίσω από τη θερμή υποδοχή τους κρύβεται ένας κρίσιμος σκοπός: η διακριτική αξιολόγηση των επιβατών. Οι αεροσυνοδοί πραγματοποιούν έναν άτυπο έλεγχο προσώπου, παρατηρώντας τους επιβάτες για σημάδια κινδύνου, βοήθειας ή μέθης. Σημειώνουν τα αντικείμενα που μεταφέρουν, το επίπεδο φόβου και τη συνολική παρουσία.

Αυτή η προσεκτική παρατήρηση διασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία όλων των επιβαινόντων, αναδεικνύοντας την κρυφή σημασία πίσω από το χαμόγελο των αεροσυνοδών.

Οι αυξανόμενες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και η ώθηση για βιωσιμότητα

Ο κλάδος των αερομεταφορών παρακολουθεί μια αλματώδη αύξηση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, θέτοντας νέες προκλήσεις για τους ταξιδιώτες.

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών προβλέπει περαιτέρω αύξηση των τιμών των εισιτηρίων, καθώς ο κλάδος δεσμεύεται να επιτύχει μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2050. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η βιομηχανία πρέπει να επιταχύνει τις προσπάθειες για την παραγωγή πιο πράσινων καυσίμων βιώσιμης αεροπορίας (SAF).

Ωστόσο, η μετάβαση αυτή συνοδεύεται από αυξημένο κόστος που οι αεροπορικές εταιρείες δεν μπορούν να απορροφήσουν μόνες τους. Οι περιβαλλοντικές ομάδες υποστηρίζουν ότι το υψηλότερο κόστος των αεροπορικών ταξιδιών θα συμβάλει στον περιορισμό των εκπομπών περιορίζοντας την αύξηση της κυκλοφορίας.

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το ρόλο των βιώσιμων καυσίμων αεροπορίας, η Ευρώπη αντιμετωπίζει αντιρρήσεις για την αύξηση των προμηθειών SAF. Ο κλάδος παλεύει με την εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ βιωσιμότητας και οικονομικής προσιτότητας, με σημαντικές επιδοτήσεις και φορολογικές πιστώσεις να εισάγονται για την προώθηση της βιομηχανίας SAF.

Απόψεις από τους αεροσυνοδούς: Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της πτήσης σας

Είστε περίεργοι για την εσωτερική λειτουργία των πτήσεων και τις εμπειρίες των αεροσυνοδών; Δύο έμπειρα μέλη του πληρώματος καμπίνας, ο Kris Major και η Allie Malis, μοιράζονται τις γνώσεις και τις συμβουλές τους.

Για πιο ομαλό ταξίδι, η Malis συνιστά τις πρωινές πτήσεις για την αποφυγή καθυστερήσεων και συμβουλεύει να αφήσετε επιπλέον χρόνο για να υπολογίσετε τυχόν απρόβλεπτες διακοπές. Ο Major προτείνει να ζητήσετε βοήθεια από τις αεροσυνοδούς, αν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, διασφαλίζοντας ότι θα κατευθυνθείτε στο κατάλληλο γκισέ και θα είστε εφοδιασμένοι με τις σωστές πληροφορίες.

Το ζευγάρι παρέχει επίσης συμβουλές για τη διαχείριση των αλλαγών στη ζώνη ώρας, την ενυδάτωση και την καλή διατροφή κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Επιπλέον, ρίχνουν φως στις ανησυχίες των επιβατών, όπως η ιδιοκτησία των μπράτσων, ο φόβος των αναταράξεων και οι προτιμήσεις των παραθύρων.

Η Google Flights καταρρίπτει τους μύθους για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η βέλτιστη στιγμή για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας ή σε ώρες αργά το βράδυ.

Πρόσφατα στοιχεία από το Google Flights αποκαλύπτουν ότι η αγορά εισιτηρίων τις καθημερινές, συγκεκριμένα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αποφέρει μέση εξοικονόμηση μόνο 1,9% σε σύγκριση με τις αγορές το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η ημέρα της πραγματικής πτήσης παίζει σημαντικότερο ρόλο στην εξασφάλιση προσιτών εισιτηρίων.

Η ανάλυση ιστορικών στοιχείων πτήσεων δείχνει ότι οι πτήσεις που αναχωρούν Δευτέρα, Τρίτη ή Τετάρτη τείνουν να είναι κατά 12% φθηνότερες από τις πτήσεις του Σαββατοκύριακου, εξοικονομώντας δυνητικά στους ταξιδιώτες έως και 20% στα ταξίδια εσωτερικού. Κράτηση.

Αεροπορικά ταξίδια: «Βόμβα» από τη Ryanair – Τι ανακοίνωσε για τις τιμές της –

Αεροπορικά ταξίδια: Ryanair ….

Τα τελευταία 30 χρόνια, η αεροπορική εταιρεία Ryanair έχει κερδίσει έδαφος στην αεροπορική βιομηχανία καθιερώνοντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο που βασίζεται σε πολύ χαμηλούς ναύλους, με τις τιμές των εισιτηρίων της να ξεκινούν συχνά από μόλις 9,99 ευρώ.

Μετά από ένα μακρύ πάγωμα των πτήσεων λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο επιστρέφουν τώρα δυναμικά στα ταξίδια τους.

Έτσι, με τα γρανάζια σε κίνηση, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία στέλνει ένα μήνυμα στους πελάτες της που είναι πιθανό να τους κάνει να δυσανασχετήσουν.

Οι μέρες των εξαιρετικά χαμηλών ναύλων μπορεί να έχουν τελειώσει.

Ο οικονομικός διευθυντής Neil Soharan δήλωσε μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων ότι οι πελάτες είναι πλέον πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για τους ναύλους, καθώς οι κρατήσεις αυξάνονται κατά τη θερινή περίοδο.

«Οι ημέρες των 9,99 ευρώ είναι μάλλον πίσω μας για κάποιο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Sorahan σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.

Οι τιμές των εισιτηρίων σε ολόκληρο τον κλάδο έχουν αυξηθεί, εν μέρει λόγω της μεγάλης ζήτησης για καλοκαιρινές αποδράσεις, αλλά και λόγω της έλλειψης αεροσκαφών, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες παραγγέλνουν νέα μοντέλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Easy Jet αναβάθμισε τις προβλέψεις της για τα κέρδη της, σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι δίνουν προτεραιότητα στα ταξίδια και οι αερομεταφορείς είδαν τους πελάτες να συνωστίζονται στο τμήμα της καμπίνας της επιχειρηματικής θέσης.

Αεροπορικά ταξίδια: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι αεροσυνοδοί σας χαιρετούν

Αεροπορικά ταξίδια: νέο… εγκεφαλικό επεισόδιο – Τι αλλάζει άμεσα.

Αεροπορικά ταξίδια: Απίστευτη αποκάλυψη από τις αεροσυνοδούς.

Αεροπορικά ταξίδια: της Google.

Αεροπορικά ταξίδια: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σας χαιρετούν οι αεροσυνοδοί.

Μια πολύ απλή χειρονομία από τις αεροσυνοδούς κρύβει πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε!.

Όταν ταξιδεύετε με το αεροπλάνο, ανεβαίνετε τις σκάλες για να επιβιβαστείτε, στην πόρτα σας περιμένουν οι αεροσυνοδοί, χαμογελώντας και καλωσορίζοντάς σας.

Ναι, φαινομενικά το κάνουν από ευγένεια και είναι η πολιτική κάθε αεροπορικής εταιρείας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ο λόγος είναι πιο σημαντικός.

Το κάνουν για να σας ελέγξουν.

Ένας ανεπίσημος έλεγχος προσώπου για να καταλάβουμε τι είδους καπνό ρουφάτε.

Αν είστε επικίνδυνοι ή απλά χρειάζεστε βοήθεια.

Αν είσαι μεθυσμένος, σε βάζουν σε μια λίστα με τους «πιο επικίνδυνους», και αν δείξεις ότι φοβάσαι, τότε κοιτάνε να σε παρακολουθούν.

Παρακολουθούν τι αντικείμενα κρατάτε στα χέρια σας, αν είστε πολύ φοβισμένοι, αν έχετε ένα βιβλίο, ένα γούρι και γενικά την παρουσία σας.

Τώρα ξέρετε ότι δεν είναι εκεί μόνο για να σας καλωσορίσουν, αλλά πίσω από το χαμόγελό τους κρύβεται κάτι άλλο, πιο σημαντικό.

Αεροπορικά ταξίδια: νέο… εγκεφαλικό επεισόδιο – Τι αλλάζει άμεσα

Οι αυξήσεις στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν σταματούν, προκαλώντας νέα προβλήματα στους ταξιδιώτες.

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών προβλέπει περαιτέρω αύξηση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς τονίζει ότι ο κλάδος στοχεύει στη μηδενική μείωση των εκπομπών μέχρι το 2050.

Ο Willie Walsh, γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών, στην οποία ανήκουν οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, ζήτησε ταχύτερη δράση στην Ευρώπη για την αύξηση της σπάνιας παραγωγής οικολογικότερου βιώσιμου αεροπορικού καυσίμου (SAF).

«Δεν μπορείτε να περιμένετε από μια βιομηχανία που έχει κατά μέσο όρο 1 δολάριο κέρδος ανά πελάτη να απορροφήσει τις αυξήσεις που έχουμε δει», δήλωσε ο Walsh.

To top