Τραγική απώλεια: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους 5 μηνών στη Λεμεσό

Ανείπωτη τραγωδία: βρέφος 5 μηνών αφήνει την τελευταία του πνοή στη Λεμεσό. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια που πενθεί.

Τραγική απώλεια: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους 5 μηνών στη Λεμεσό>

Περιεχόμενα

  1. Ανείπωτη τραγωδία: Βρέφος 5 μηνών πέθανε στη Λεμεσό
  2. Ανείπωτη τραγωδία: Αιφνίδιος θάνατος

Ανείπωτη τραγωδία: Βρέφος 5 μηνών πέθανε στη Λεμεσό

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίσσεται στη Λεμεσό, καθώς ένα βρέφος πέντε μηνών βρίσκει τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρεται εσπευσμένα από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις ηρωικές προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να σωθεί. Από τις έρευνες της Αστυνομίας δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του πρόωρου θανάτου του βρέφους.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια που πενθεί κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής.

Ανείπωτη τραγωδία: Αιφνίδιος θάνατος

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, καθώς ένα βρέφος πέντε μηνών έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 36χρονος πατέρας του βρέφους το μετέφερε εσπευσμένα στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού γύρω στις 05:20 π.μ., αλλά παρά τις ηρωικές προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Δεν εντοπίστηκαν σημάδια εξωτερικών τραυματισμών και προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η αιτία θανάτου του βρέφους συριακής καταγωγής θα διαπιστωθεί από τη νεκροψία που θα ακολουθήσει.

To top